FOTOMENININKEI NORMANTEI RIBOKAITEI – GARBINGAS APDOVANOJIMAS

0
19
1

Džiugi žinia atkeliavo iš Kroatijos – fotoklubo Krk organizuotame tarptautiniame fotografijos konkurse „Sumeer, Sea, Sun 2022“ Kultūros centro Dusetų dailės galerijos parodų kuratorė, fotomenininkė Normantė Ribokaitė laimėjo pagrindinį apdovanojimą – Dragutin Antun Parčić GRAND PRIX. Kartu su specialiu prizu fotomenininkei skiriama ir solidi 1000 eurų premija.

Parodos organizatorė – Marijana Kirasić-Nekić (Kroatija). Žiuri nariai: Istvan Kerekes (Vengrija), Digwas Bellemane (Indija), Tomasz Okoniewski (Lenkija).

Nuoširdžiai sveikiname daugybės tarptautinių fotografijos konkursų laureatę Normantę Ribokaitę, jau daug metų garsinančią pasaulyje Dusetų bei Lietuvos vardą – linkime jai kūrybinio įkvėpimo, polėkio fiksuojant įstabiausias mūsų gyvenimo akimirkas ir aukštų reikšmingų įvertinimų!

Visas konkurso nuotraukas galima pamatyti čia – https://www.summerseasun.com/2022/10/05/awards/

www.dusetukultura.lt

2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite