VANDUO + SPORTAS = JAUNIMO UŽIMTUMAS

0
12
1

Tokia formule vadovavosi Zarasų jaunimo vandens sporto klubas, vykdydamas šių metų veiklas jaunimui. Bendraudami su vietos ir nacionalinėmis organizacijomis, šių metų pavasarį kvietėme į atviras sporto treniruotes, įgyvendindami VšĮ „Darnaus vystymo projektai“ laimėtą projektą „Sveiki, aktyvūs, pozityvūs“, o vasarą įgyvendinome pagal Zarasų rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų (toliau – NVO) dalinio finansavimo iš Zarasų rajono savivaldybės biudžeto programą finansuotą projektą „Pažink vandens sportą“. Už gautą finansavimą įgyvendinome atvirąją vandens sporto šakų stovyklą, kurioje dalyvavo 25 jaunuoliai iš Zarasų.

Zarasų jaunimo vandens sporto klubas nuolatos dalyvauja projektuose, teikdamas jaunimui įdomias paslaugas, vadovaudamasis principu „Atviras sportas visiems“, o veiklas plėtojame aktyviai dalyvaudami sporto projektuose per Sporto rėmimo fondą, Zarasų rajono savivaldybės administracijos programą ir kitus finansavimo šaltinius.

Dėkojame Zarasų rajono savivaldybės administracijai, VšĮ „Darnaus vystymo projektai“, Sporto rėmimo fondui už finansavimą, didinant jaunimo užimtumą per sportinę veiklą.

Didelis dėkui už bendradarbiavimą suburiant jaunimą prasmingai veiklai Zarasų r. savivaldybės kultūros centro padaliniui Zarasų atviram jaunimo centrui, Zarasų sporto centrui, Baidarių/kanojų klubui „Koktitas“.

Zarasų jaunimo vandens sporto
klubo pirmininkas Vytautas Bratiška

2

3

4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite