AKTYVIOS JAUNIMO ORGANIZACIJOS IR NEFORMALIOS JAUNIMO GRUPĖS KVIEČIAMOS ATNAUJINTI INFORMACIJĄ

0
58
team

Kasmet Savivaldybių administracijų jaunimo reikalų koordinatoriai analizuoja informaciją apie Savivaldybėje veikiančias jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas bei neformalias jaunimo grupes.

Atnaujintas aktyviai veikiančių jaunimo organizacijų bei neformalių jaunimo grupių sąrašas yra teikiamas Jaunimo reikalų agentūrai iki gruodžio 1 d.

Kviečiame jaunimo organizacijas/neformalias jaunimo grupes iki lapkričio 25 d. (imtinai) pateikti šią informaciją – Jaunimo organizacijų/neformalių jaunimo grupių sąrašo atnaujinimas.
 
Aktyvia organizacija/grupe laikoma ta, kuri atitinka bent 3 požymius iš šių:
  • tinklalapis ir (ar) Facebook paskyra yra aktyvi (veikianti);
  • atstovai reaguoja į jiems pateikiamas užklausas;
  • vykdo veiklas savivaldybės teritorijoje;
  • teikia iniciatyvas, projektus finansavimui gauti;
  • yra registruota Registrų centre;
  • yra registruota kaip nevyriausybinė organizacija;
  • dalyvauja Savivaldybės jaunimo reikalų tarybos jaunimo atstovų rinkimuose;
  • nuostatuose, įstatuose nurodytas vienas iš veiklos tikslų – atlikti darbą su jaunimu (jei Organizacija yra su jaunimu dirbanti organizacija).

Apklausą vykdo Zarasų rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Julija Goštautaitė-Adomavičienė.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite