NAUJAUSIOS MADOS TENDENCIJOS – KOKIUS AUSKARUS PASIRINKTI?

0
100
auskarai

Įvairios mados tendencijos keičiasi kartu su naujaisiais metais. Šis principas galioja daugelyje industrijų, taip pat pasireiškia ir papuošalų sferoje. Dar visai neseniai populiariais variantais buvo masyvesni, didžiuliai ir įmantrūs aksesuarai. O štai dabar, į madą sugrįžo minimalistiniai auskarai bei kiti panašūs gaminiai. Be abejo, tai tikrai nereiškia, jog turėtumėte vaikytis kiekvienos naujos tendencijos, tačiau jas išmanyti vis tiek yra pravartu. Tad, kokie auskarai yra madingi dabar?

Minimalistiniai auskarai

Minimalistiniai auskarai yra idealus variantas žmonėms, kurie nori kuo nors pasipuošti, tačiau trokšta, jog kitų asmenų žvilgsniai nebūtų nukreipti vien į jų aksesuarus. Tokie papuošalai vis tiek sugeba atkreipti dėmesį, tačiau yra pakankamai subtilūs, jog labiau išryškintų kitas Jūsų aprangos detales, makiažą ar šukuoseną. Be to, minimalistiniai auskarai patinka praktiškai visiems, nėra reikalo jų skirstyti pagal amžiaus grupes. Pastaruosius dėvi tiek jaunesni žmonės, tiek jau suaugę moterys ar net senelės. Tad, tai puikus ir universalus variantas, vėl sugrįžęs į dabartines tendencijas.

Auskarai su perlais

Perlai idealiai tinka įvairių papuošalų gamybai. Pastarieji puikiai papuošia apyrankes, pakabukus, taip pat ir auskarus. Dabartiniu metu, šie gaminiai ir vėl sugrįžta į madą. Vėlgi, jie taip pat yra ganėtinai universalūs, mat pritaikius tinkamą dizainą, pastarieji tiks tiek jaunoms mergaitėms, tiek suaugusioms moterims bei vyresnėms damoms. Dėl lengvo subtilumo ir elegancijos pojūčio, šie dera prie labai įvairių aprangų. Tad, tai puikus pasirinkimas, jeigu ieškote kaip atsinaujinti. 

Spalvotos akutės

Sidabriniai ir paauksuoti auskarai visuomet išliks nesenstančia klasika. Tačiau, dabartinės tendencijos diktuoja kiek naujesnes madas – tai spalvotos akutės. Pastarosios gali būti tiek mėlynos, tiek žalios, raudonos ar net geltonos ir puikiai papuošti labai įvairias moteris. Žinoma, jeigu išsirinkti tampa sudėtinga, galite atsižvelgti į kelis aspektus. Pirmiausiai, derinkite auskarų spalvą prie savo akių. Taipogi, visuomet galima atkreipti dėmesį į odos atspalvį. Kita vertus, dalis moterų paprasčiausiai pasiima mėgstamiausios spalvos auskarus arba derina juos prie dažniausiai nešiojamų drabužių atspalvių. Bet kokiu atveju, jei visuomet mėgote spalvas – dabar Jūsų laikas pasireikšti. 

Auskarai į ausies kremzlę

Auskarai į ausies kremzlę išpopuliarėjo jau prieš kelis metus, tačiau vis dar vyrauja mados tendencijų viršūnėse. Be abejo, pastaraisiais dažniausiai susižavi paauglės bei jaunesnės merginos, tačiau išimčių pasitaiko ir tarp vyresnių moterų. Bet kokiu atveju, įprastai tokie auskarai tinka prie laisvesnio stiliaus drabužių. Jų nebūtų galima pavadinti minimalistiniais, mat šie į save dėmesį atkreipia beveik iškart. Kita vertus, norintiems naujovių, tai gali tapti puikiu pasirinkimu. Tad, jeigu jau kurį laiką svarstote apie įdomesnius auskarus, būtinai apsidairykite bei atkreipkite dėmesį į tuos, kurie veriasi ir į kremzlę.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite