GERIAUSI PROTEINO BATONĖLIAI

0
133
batonelis

Proteinas yra svarbi mitybos medžiaga, reikalinga organizmo raumenų masės ir jėgos augimui. Tačiau, net jei jūs reguliariai vartojate maisto produktus, kuriuose yra pakankamai baltymų, jūsų organizmui gali trūkti reikalingo kiekio proteino. Tai ypač aktualu sportininkams, kultūristams ir kitų fizinį aktyvumą turinčių žmonių, kurie dažnai susiduria su raumenų nuovargiu ir sužalojimais.

Viena iš geriausių būdų papildyti organizmo baltymų atsargas yra vartoti proteino batonėlius. Šie užkandžiai ne tik padeda greitai atsistatyti po intensyvių treniruočių, bet ir suteikia ilgalaikio sotumo jausmo. Tačiau, pasirinkimas tampa vis sudėtingesnis, nes rinkoje yra didelis kiekis skirtingų produktų. Todėl, kad padėtume jums pasirinkti tinkamą proteino batonėlį, šiame straipsnyje pateiksime geriausius pasirinkimus ir jų privalumus.

Privalumai, kuriuos suteikia geriausi proteino batonėliai

  • Padeda pasiekti mitybos tikslus: Proteino batonėliai yra idealus užkandis tarp valgių, kuris padeda papildyti baltymų atsargas ir išlaikyti reikiamą energijos lygį.
  • Padeda numesti svorio: Geri proteino batonėliai turi mažai angliavandenių ir riebalų, taigi jie gali padėti sumažinti kalorijų kiekį, kuris įeiną į jūsų organizmą.
  • Pagreitina raumenų atsistatymą: Intensyvios treniruotės gali sugadinti jūsų raumenis, o proteino batonėliai padeda greitai atstatyti jų masę.
  • Sumažina alkį: Proteino batonėliai užpildo skrandį ir suteikia ilgalaikio sotumo jausmą, kas leidžia vengti per daug valgymo.
  • Suteikia papildomos energijos: Kvalifikuoti proteino batonėliai suteikia reikiamą energijos kiekį, kad galėtumėte intensyviai sportuoti.
  • Mažai kalorijų: Proteino batonėlis, kuris yra mažai kalorijų, yra idealus pasirinkimas kelionėms, kadangi gali padėti kontroliuoti kalorijų suvartojimą, kuriuo norite vengti per ilgos kelionės. Taigi pasirinkite batonėlį, kuris turi mažiau nei 200 kalorijų.

Geriausi proteino batonėliai

  1. ActivLab High Whey Protein Bar 80g: batonėliai yra pagaminti iš kokybiškų ingredientų, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 20g baltymų. Be to, jie turi mažai angliavandenių ir cukraus, taigi jie yra puikus pasirinkimas norint numesti svorio ar palaikyti tinkamą mitybos režimą.
  2. AMIX PROTEIN NUTS 40 G.: vienas iš geriausių prekių ženklų fitneso srityje, o jų proteino batonėliai nėra išimtis. Jie turi aukštą baltymų kiekį ir yra turtingi skaniuose skoniais, kurie padeda suteikti papildomos energijos ir skonio malonumų.
  3. GymBeam PureBar: batonėliai yra populiarūs tarp sportininkų ir kultūristų dėl jų aukšto baltymų kiekio ir skanių skonių pasirinkimo. Jie turi mažai angliavandenių ir yra lengvai virškinami, taigi jie puikiai tinka kaip užkandis tarp valgių ar po treniruotės.
  4. BioTech Zero batonėliai yra galingi energijos šaltiniai, o jų sudėtyje yra aukšto kokybės baltymų ir angliavandenių, kurie padeda palaikyti tinkamą energijos lygį. Jie taip pat turi skanių skonių ir yra gerai suskaidomi.
  5. Grenade Carb Killa Bars: Grenade batonėliai yra mažai angliavandenių, taigi jie yra ideali pasirinkimo galimybė norint sumažinti kalorijų kiekį. Jie taip pat turi aukštą baltymų kiekį ir yra lengvai virškinami, taigi jie padeda atkurti raumenų masę.

Pasirinkti tinkamą proteino batonėlį gali būti iššūkis, bet su šių geriausių pasirinkimų privalumais galite rasti tą, kuris geriausiai tinka jūsų poreikiams. Nepamirškite vartoti jų atsargiai ir su kvalifikuotu mitybos specialistu, kad jie padėtų pasirinkti tinkamą batonėlį ir jų vartojimo kiekį, kad jūsų mityba būtų optimali.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite