NERK Į ZARASUS

0
36
Kurortinis sezonas 2023 02

2023 m. gegužės 26 d.
Zarasų miesto gyventojus ir svečius kviečiame į vasaros kurortinio sezono atidarymo preliudiją:

13 val. Poezijos pavasaris Antazavės dvare.
16 val. Poezijos pavasaris Zarasų viešoji bibliotekoje (organizatorius Zarasų viešoji biblioteka).
19 val. Vasaros kurortinio sezono atidarymo muzikinė preliudija su grupe iš Latvijos ,,The Swamp Shakers” ir atlikėjų Rūtos Švipaitės ir Pauliaus Volkovo muzikinė programa prekybos ir paslaugų pasažo kiemelyje, Bukonto g. 1, Zarasuose.

2023 m. gegužės 27 d.
Vasaros kurortinio sezono atidarymas sporto renginiais Zaraso ežero salos paplūdimyje (organizatorius Zarasų sporto centras):
11 val. Zaraso ežero salos paplūdimyje vyks krepšinis 5 x 5 (vyrai), tinklinis 6 x 6 (moterys, vyrai).
11 val. Zaraso ežero salos paplūdimyje vyks projektas ,,Išmok žaisti paplūdimio rankinį“. Dalyvauja Zarasų sporto centro ir Vilniaus SM ,,Sostinės tauras“ jaunieji rankininkai.
11 val. Zarasų sporto centro sporto salėje vyks 2022/2023 m. atviras vyrų Lietuvos rankinio veteranų čempionato finalinis turas (Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijoje).
Zarasų profesinės mokyklos sporto salėje vyks 2022/2023 m. atviras moterų Lietuvos rankinio veteranų čempionato finalinis turas.

15 val. Šarūno Saukos ir Nomedos Saukienės galerijos atidarymas D. Bukonto g. 1, Zarasuose (organizatorius Zarasų krašto muziejus).
Vasaros kurortinio sezono atidarymas.

Zaraso ežero salos mažajame slėnyje, kur vyks:
19 val. Režisierės Gražinos Jonušaitės poetinis performansas „Keitimasis“.
20 val. Grupės „AQUA“ ir linijinių šokių kolektyvo „Jovingė“ bendras muzikinis ir šokių projekto pristatymas.
21 val. Atlikėjas Jurgis Brūzga su programa „90s live“.
22.30 val. Ugnies šou pasirodymas.
23 – 24 val. Diskoteka.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite