ZARASŲ RAJONE SUSIDŪRUS SUNKVEŽIMIUI IR LENGVAJAM AUTOMOBILIUI ŽUVO DU ŽMONĖS

0
130
avarija zarasu r 93322995

Ketvirtadienį kleyje Utena – Zarasai, ties Šiukščių kaimu susidūrė lengvasis automobilis Toyota RAV4 ir vilkikas DAF. Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotojas ir keleivė, praneša Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariatas.
Kaip nurodo Utenos apkr. VPK, ketvirtadienį apie 15.30 val. Zarasų rajone, Degučių seniūnijoje, Šiukščių kaime, susidūrė lengvasis automobilis Toyota RAV4 ir vilkikas DAF.

Eismo įvykio metu žuvo du Zarasų miesto gyventojai – 1942 m. gimęs Toyota RAV4 automobilio vairuotojas ir tais pačiais metais gimusi keleivė.
Pirminiais duomenimis vilkiko vairuotojas blaivus ir rimtų sužalojimų nepatyrė.
Eismo įvykio aplinkybės nustatinėjamos.
 
ELTA (ELTA)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama
 
© Utenos apskr.VPK

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite