ZARASIŠKIAI – LIETUVOS ČEMPIONAI

0
61
Veteranai 1

Zarasuose gegužės 27 d. vyko Lietuvos atviro rankinio čempionato finalinis turas, kuriame dalyvavo 15 vyrų ir moterų komandų. Moterų grupėje pirmąją vietą jau buvo užsitikrinusi Kauno RK „Ąžuolo“ komanda, antroji vieta atiteko „Vilniaus–MRK“, trečioji – Varėnos „Ūla“ rankininkėms. Vyrų grupėje iki paskutinių rungtinių nebuvo aišku, kas bus sezono nugalėtojais ir viskas sprendėsi paskutiniame ture.

Zarasiškiai rezultatu 9:7 nugalėjo Pasvalio RK „Rankininko“ komandą, 8:7 įveikė Varėnos „Šmarškai“ ekipą. Susitikimą su kito pogrupio nugalėtoja Vilniaus „Viesulas–Sokol“ komanda baigė pergale rezultatu 9:6 bei tapo paskutinio turo nugalėtojais. Pirmą kartą istorijoje Lietuvos rankinio veteranų čempionato 2022–2023 m. sezono Lietuvos čem-pionais tapo Zarasų SK „Ežerų miestas“ rankininkai. Antrąją vietą užėmė Vilniaus RK „Viesulas–Sokol“, trečiąją – Varėnos RK „Šmarškai“ komandos. Vyrų 45 metų ir vy-resnių amžiaus grupėje čempionais tapo Kauno RK „Ąžuolas“ komanda, antroji vieta atiteko Vilniaus RK „Viesulas“, trečioji – RK „Vilnius“ rankininkams. Zarasų SK „Ežerų miestas“ komandos sudėtyje žaidė: komandos vadovas ir kapitonas Denis Šika-lov, Rimas Virčinskas, Andrius Norvila, Andrej Bičuchin, Darius Talačka, Kęstas Bo-guševičius, Paulius Baliulevičius, Aurimas Triepulis, Arvydas Vaitkevičius, Valdas Ja-rukas, Paulius Mažiliauskas.

Už turnyro organizavimą Zarasuose čempionato organizatoriai dėkingi sporto klu-bui „Ežerų miestas“ ir jo prezidentui Denisui Šikalovui, Zarasų sporto centrui, Zarasų profesinės mokyklos direktorei Miglei Jankauskienei, Lietuvos rankinio veteranų aso-ciacijai, Lietuvos rankinio teisėjų asociacijai, UAB „Blomstring“, UAB „Sport Time“, UAB „Darlandas“.

SK ,,Ežerų miestas“ informacija
Deniso ŠIKALOVO asmeninio archyvo nuotrauka

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite