AVARINIS AUTOMOBILIO ATRAKINIMAS – PASLAUGA, KURIOS GALI PRIREIKTI BET KADA

0
60
avarinis automobilio atrakinimas

Jeigu negalite patekti į savo transporto priemonę, kadangi raktai – nerakina, o imobilaizeris – neveikia – svarbiausia nepradėti panikuoti. Natūralu, kad žmonės imasi už galvos, kai reikia greitai važiuoti, tačiau patekti į automobilį nepavyksta. Visgi, mažiau panikos – daugiau racionalumo, kadangi pagalba visada yra šalia, tik reikia ja pasinaudoti.

Negalint atidaryti nuosavos mašinos durų – yra tokia paslauga kaip avarinis automobilio atrakinimas. Žinoma daugeliui, tačiau tikimasi, kad prireikia retam. Visgi, yra daug situacijų, kurios skatina kviestis meistrus, tad svarbiausia, kad išeitis – visada yra.

Kur yra Jūsų automobilio raktai?

Priklausomai nuo situacijos – gali tekti keisti mašinos spynelę ją atrakinus arba galima palikti tą, kuri yra, tačiau natūralu, kad tokiu atveju kažkur reikia turėti pakaitinius raktus. Itin atsakingai reikia elgtis pametus raktus. Gali atrodyti, kad keisti spynos – neverta, užteks avarinio atrakinimo paslaugų tuo metu, kadangi namuose visada Jūsų lauks atsarginiai raktai.

Visgi, tik gali atrodyti, kad raktus pametėte. O jeigu jie buvo pavogti? Niekada negalite būti tikras dėl neįprastų bei labai gudrių vagišių sprendimų, tad geriau nežinant kur yra Jūsų raktai – reikia ne tik kreiptis dėl avarinio atrakinimo, tačiau taip pat ir paprašyti, kad sena spyna būtų pakeista kita, nauja.

Raktai – mašinos viduje

Pasitaiko atvejų, kai mašina paprasčiausiai užsitrenkia su raktais viduje. Taip dažniausiai nutinka su moderniomis mašinomis, kurios turi labai įvairias saugumo garantijas, funkcijas, kurios turėtų padėti apsisaugoti nuo vagių. Deja, kartais jos apsaugo ir nuo šeimininkų, kurie labai skuba arba kurie tuo metu yra labai išsiblaškę. Išeitimi tampa avarinis durų atrakinimas, kurio metu nėra sugadinamos transporto spynelės spynos, taigi, po darbų gausite raktus į rankas ir galėsite ramiai tęsti savo kelionę.

Nulūžo raktas?

Taip pat gana dažnai avarinis mašinos atrakinimas yra reikalingas dėl to, kad raktas paprasčiausiai nulūžo rakinimo metu. Tokiu atveju jo dalis liko spynoje ir dažniausiai po atrakinimo vis tiek tenka kviestis meistrus, kurie pakeičia spynas. Tai yra papildomas, žinoma, vairuotojus erzinantis darbas, nes niekas nesitiki, kad taip nutiks. Tačiau raktai lūžta ir tai yra normalu. Pasitaiko dažniau nei jums atrodo.

Ieškokite specialistų

Svarbiausia nebandyti atrakinti patiems, kadangi taip galima padaryti daug klaidų, kurių tvarkymas vėliau jums kainuos gana brangiai. Taip, lietuviai yra nagingi žmonės, kurie dažniausiai naudojantis internetu pagalba gali atlikti sudėtingus darbus. Tačiau geriau – palikti juos tiems, kurie ne tik išmano kas ir kaip, tačiau ir turi įrangą jų atlikimui, pavyzdžiui Atrakinta.

Suprantama, kad suplanavus keliones dažniausiai norisi išvengti bet kokių galimų netikslumų ir jas pradėti sklandžiai. Nulūžęs automobilio raktas – tikrai paniką sukelianti problema. Visgi, išsprendžiama tikrai greitai, tad svarbiausia – imtis priemonių, o ne panikuoti tikintis, kad mašina atsirakins pati.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite