SENO AUTOMOBILIO ATNAUJINIMUI – PLASTI DIP DAŽAI

0
88
Untitled 1640 1200 px 1640 1300 px 1640 1100 px 1640 950 px

Seno modelio mašinų vertė priklauso ne tik nuo funkcionalumo, techninės pusės, tačiau taip pat ir automobilio estetikos. Kai kurie net linkę pirkti specialiai seno modelio mašinas, tačiau nori, kad jos atrodytų puikiai. Atgaivinti jas galima labai įvairiais būdais. Nuo automobolio aplikavijimo plėvele iki specialių dažų, kurie ne tik padengia paviršių, tačiau ir apsaugo jį.

Vienas geriausių pasirinkimų yra plasti dip dažai, kurie džiugina ne tik plačia spalvų gama, tačiau taip pat ir apsauga nuo korozijos, nuo susidėvėjimo žymių, galiausiai, kitų smulkmenų. Džiugu ir tai, kad šie dažai puikiai atnaujina netik naujesnio modelio mašinas po avarijų, tačiau tinka ir senoms mašinoms, kurios gali būti prikeliamos antram gyvenimui.

 Specialūs dažai – tai guma?

Plasti dip dažai nėra įprasti dažai, kuriuos mes galime rasti prekybos centruose. Specialiai transporto priemonėms skirti dažai yra sukurti gumos pagrindu, tad tai leidžia džiaugtis ne tik norima spalva, tačiau taip pat ir atsparumu, kuris tarnaus daugelį metų. Šie dažai pirmiausia pasižymi atsparumu, kuris ne tik Jums tarnaus daugelį metų, tačiau taip pat ir džiugins estetika, kuri nekeis spalvos.

Greta to verta paminėti ir patrauklią kainą. Ne veltui šie dažnai yra pasirenkami ir kaip senos mašinos atnaujinimo alternatyva, kuriai dažniausiai nesinori skirti labai daug pinigų, tačiau džiugu, kad rezultatas yra ne tik geros kokybės, tačiau ir ilgalaikis. Šie dažai gali būti atnaujinami ir savarankiškai. Tiesa, reikia specialių priemonių ir tuo pačiu žinių, tad su specialisto pagalba viskas ne tik greičiau, tačiau ir bus sėkminga iš pirmo karto.

Inovatyvu, tačiau jau vadinama klasika

Nors plasti dip dažai yra dar gana neseniai atsiradusi inovacija, tačiau jau dažnai gana rimtai vadinami klasika, kadangi manoma, kad tai geriausia galimybė, kurią pranokti bus tikrai sunku. Purškiama guma labai tolygiai padengia paviršių net ir tokiu atveju, jeigu jis jau yra pažeistas rūdžių. Ne veltui jis yra naudojama ne tik kaip mašinos atnaujinimo priemonė dėl defektų, tačiau ir dėl paprasčiausiai poreikio džiaugtis kitokia mašina, nes sena spalva paprasčiausiai pabodo. O kur dar spalvų bei spalvų gausa, kuria atveria plačias galimybes džiaugtis tokia mašina, kuri būtent Jums labiausiai patinka ir tuo pačiu būtent Jus kasdien turės džiuginti.

Dažai – nekenkia auto dalims

Jeigu norite kad Jūsų mašina atrodytų puikiai, tačiau bijote, kad inovatyvūs dažai gali kažkaip pakenkti mašinai – tuomet siūlome netikėti mitais, kurie ir atgraso nuo tokios puikios galimybės. Visgi, šie specialios technologijos dažai visiškai nesugadina paviršiaus, galiausiai, nekelia pavojaus pačiai mašinai, kurios kartais bijo pirmą kartą girdintys apie gumos dažus. Taip pat reikia nepamiršti, kad plasti dip dažai labai puikiai tinka ne visai mašinai, tačiau taip pat ir ratlankiams, kurie dažnai dėvisi kur kas greičiau nei kitos mašinos dalys. Dažnai juos atnaujinus visa transporto priemonė atrodo kur kas patraukliau, o tai kelia jos vertę ir tuo pačiu su ja kasdien įveikti atstumus yra kur kas maloniau.

Sertifikuota kokybė

Pradėjus ieškot dažų rinkoje galite rasti tokius, kurie yra sertifikuoti ir juos siūlo įsigyti patikimi, legaliai savo paslaugas siūlantys prekybininkai, ir tuo pačiu tokie, kurie dažniausiai žada mažesnes kainas, tačiau negali garantuoti kokybės. Jeigu norite būti ramus, kad dažnai bus tikrai tokie, kaip mes aprašėme – reikia rinktis pripažintų gamintojų ir patikimų tiekėjų gaminius, kadangi jie atitiks universalius standartus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite