ZARASO EŽERO DIDŽIOJI SALA – PUIKI VIETA ORGANIZUOTI ĮVAIRAUS POBŪDŽIO RENGINIUS!

0
139
1

Zaraso ežero Didžioji sala – lyg miesto lopšys, jaukiai priglaudžiantis ir vietinius, ir atvykusius trumpam ja pasidžiaugti. Anksčiau joje buvo užveistas medelynas miestui apželdinti, o dabar ji tapo pagrindine sporto bei kultūrinių renginių vieta.

Per tris vasaros mėnesius saloje įvyksta keliolika koncertų, suorganizuojami keli dideli festivaliai, tradiciniai lauko renginiai: folkloro koncertai, kūrybinės dalyvių stovyklos, vasaros kino meno sklaidos projektai, kino peržiūros, regioninių Dainų Švenčių koncertinės programos, kalendorinių švenčių programos (tokių kaip Užgavėnės, Joninės), kurortinio sezono atidarymo renginiai, sporto renginiai.

Kviečiame visus renginių organizatorius šventes, koncertus, festivalius ar kitus renginius organizuoti būtent čia!
 
2022 m. gegužę įvyko Zaraso ežero Didžiosios salos Mažajame slėnyje esančios multifunkcinės salės „Kupolė“ atidarymas.
 
„Kupolė“ pasižymi ne tik į salos kraštovaizdį integruota požeminė estrada su minimalistine stiklo ir betono estetika, bet ir išskirtiniu ryšiu su gamta, kurioje užkoduota kultūra, paveldas, šiuolaikinis menas ir architektūra. Objektas sėkmingai funkcionuoja, kaip multifunkcinė erdvė, kurioje vyksta meniniai, edukaciniai ir kiti įvairūs užsiėmimai, plenerai.
 
Jeigu jus sudomino „Kupolė“ ir norite savo renginį suorganizuoti čia, daugiau informacijos:
 
Viešųjų renginių organizavimo Zaraso ežero Didžiosios salos Mažajame ir Didžiajame slėnyje tvarką, taisykles ir kitą aktualią informaciją rasite čia: https://www.zarasai.lt/renginiu-kalendorius_0
 
Kviečiame aplankyti ir Zaraso ežero Didžiojoje saloje įsikūrusį vandenlenčių parką – Wake Inn Zarasai.
 
Vandenlenčių parkas yra pramogų ir laisvalaikio komplekso visai šeimai dalis. Pramogų kompleksą sudaro 2 kavinės, paplūdimys, erdvios terasos, apgyvendinimo nameliai, laisvalaikio prekių ir įrangos parduotuvė, kurioje rasite įvairiausios įrangos skirtos vandens sportui – vandenlentes, apkaustus, irklentes (SUP), hidrokostiumus, liemenes bei neopreno aksesuarus. Taip pat Zaraso ežero Didžiojoje saloje jus pasitiks vienas didžiausių Lietuvoje pripučiamų takelių ir kliūčių parkas Water Inn Zarasai.
 
Taip pat Zarasų vandenlenčių parke Zarasu ežero Didžiosios salos teritorijoje Wake Inn Zarasai yra galimybė organizuoti privačius renginius. 
 
 
Nuotraukų autoriai: A. Navickas ir N. Sapožnikova, RAnd photo
2
3
4
5

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite