„AUKLĖJO“ BUVUSIĄ SUGYVENTINĘ

0
16
kumstis smurtas mustynes prievarta 62298277

Paprastai žmonės konfliktuoja su dabartiniais gyvenimo draugais ir draugėmis. Vyrai muša žmonas, sugyventiniai sugyventines. Tos irgi nelieka skolingos – duoda grąžos. Taip ir sukasi gyvenimo ratas.

Kai šaukštai ir šakutės išsidalintos, nuoskaudos išsakytos ir konfliktams pagrindo kilti nebūna. Tačiau aistros ne visada nurimsta tarp buvusių sutuoktinių, sugyventinių.

Štai toks pavyzdys iš Štadvilių kaimo. Praėjusį šeštadienį, apie vidurdienį, bute, esančiame Zarasų seniūnijos Štadvilių kaimo Ežerėnų gatvėje, konfliktas kilo tarp vyro, gimusio 1977 metais, ir jau buvusios jo sugyventinės, gimusios 1980 metais.

Konfliktą vyras sprendė smurtu. Į pagalbos šauksmą atvažiavo policijos pareigūnai. Vyras į alkotesterį pripūtė 3,27 promilių. Blaivėsi smurtautojas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje. Tačiau ir išsiblaivius nieko gero nereikės laukti.

Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Lauks tyrimas, o po to ir teismas.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite