KOKIUS MAISTO PAPILDUS SIŪLO ĮSIGYTI INTERNETINĖS PARDUOTUVĖS?

0
60
tab

Apsipirkimas internetinėse parduotuvėse turi labai daug privalumų, todėl ši prekybos forma pelnytai tampa vis populiaresnė. Be to, apsipirkdami internetinėse parduotuvėse galite rinktis tą, kuri jums siūlo pačias patogiausias pirkimo sąlygas. Jeigu internete ieškote prekybos taškų, kur galėtumėte įsigyti maisto papildus, žinokite, jog didžiausio dėmesio yra verta ta maistopapildų el. parduotuvė, kuri prekiauja dr. Ohhiros natūralios kilmės produktais.

Už kokią veiklą japonų mokslininkas dr. Ohhira susilaukė milžiniško dėmesio?

Ištyręs daugelį Pietryčių Azijos fermentuotų maisto produktų Dr. Ohhira, nustatė, jog visuose juose yra apstu įvairių naudingų mikroorganizmų. Jis nustatė ir tai, kad pieno rūgšties bakterijų pajėgumą lemia natūralioje temperatūroje vykstanti fermentacija, kurios metu ir taip stiprios bakterijos dar labiau sutvirtėja, o silpnosios bakterijos žūsta. Tai įvertindamas mokslininkas nusprendė, jog pieno rūgšties bakterijų paslaptis yra įminta. Nuo tada ir prasidėjo stebuklingo eliksyro, kuris pasaulyje žinomas Dr. Ohhiros probiotikų vardu, gamyba. Beje, jų poveikį buvo išbandęs pats jų atradėjas.

Kokie yra pagrindiniai šiuo metu internetinėje prekyboje esantys dr. Ohhiros maisto papildai?

Parduodamas dr. Ohhiros geriamas kolagenas, kurio kokybė yra pripažinta pasaulyje ir kliniškai patvirtintas jos veiksmingumas. Taip pat yra labai naudingas ir fermentuotas augalinis ekstraktas, kuriame yra daug maistinių skaidulų ir biogeninių metabolitų.

Jis tinka tiek vegetarams, tiek veganams. Pats populiariausias tarp šio mokslininko sukurtų maisto papildų yra dvylikos rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas – Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus bei penkis metus fermentuotas gyvųjų bakterijų kompleksas.

Kaip vyksta šių maisto papildų pristatymas pirkėjams?

Apsilankę internetinės maisto papildų parduotuvės svetainėje ir išsirinkę jums reikiamus papildus bei už juos sumokėję per internetinę bankininkystę, jos greitu laiku sulauksite savo namuose, nes įsigijus dr. Ohhiros maisto papildus pirkėjams prekė yra siunčiama į visus Lietuvos miestus.

Nupirktieji papildai pirkėją pasiekia per tris-septynias darbo dienas. Jei papildų užsakoma už 34 eurų ir didesnę sumą, pirkinys pirkėją pasiekia nemokamai. O jeigu gyvenate Lietuvos sostinėje, tai papildus galite atsiimti fizinėje parduotuvėje, kuri yra Vilniuje Lukiškių vaistinėje.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite