KAS YRA GOFRUOTAS KARTONAS IR JO RŪŠYS? KUR TOKIOS DĖŽĖS NAUDOJAMOS?

0
41
dezes

Keista atrodo, kokia svarbi šiomis dienomis yra pakuotė, kad smulkmena yra vieno ar kito daikto pakuotė, kuri suteikia estetikos siuntiniui. Rinkoje pasirodžiusios ir išpopuliarėjusios kokybiškos gofruotos dėžės palietė įvairias sritis, o logistika – viena iš jų. Tie daiktai, kurių negalima gabenti dėl savo savybių, pradėjus naudoti gofruotojo kartono dėžes, buvo sėkmingai gabenami ir gabenami daugiau nei tūkstantį kilometrų. Šiame straipsnyje apžvelgsime gofruotojo kartono pakuotės niuansus ir pabandysime atsakyti į klausimą, kodėl būtent ši medžiaga gali būti geriausias pakuotės pasirinkimas.

Kodėl gofruotas kartonas yra patikimiausias ir geriausias pasirinkimas jums?

Kaip ir visos rinkos, pakavimo pramonė yra nevienalytė ir siūlo daugybę galimybių. Paprastas popierius ar vieno sluoksnio kartonas, polietileniniai maišeliai, putplastis ir net medinės dėžės: daugelis pakavimo būdų buvo išbandyti jau seniai, tačiau dauguma mano, kad gofruotas kartonas ir iš jo pagamintos pakuotės yra geriausi.

  • Tai aplinkai nekenksminga medžiaga, todėl net jei pakuodami produktus naudojate daug dėžučių, galite išlaikyti ramią sąžinę. Gofruotas kartonas pagamintas iš antrinių žaliavų, margintas ekologiškais dažais, o pačios dėžutės atidarius prekę nereikia išmesti. Pastarasis gali būti prikeltas antram gyvenimui kaip medžio kamienas. Tai užtikrina vidinių objektų apsaugą nuo smūgių ar suspaudimo ar išspaudimo. Palyginti su plokščiu kartonu, gofruotas kartonas yra atsparesnis drėgmei ir tinkamas ilgesniam laikymui.
  • Net jei vibracija yra didelė, gofruotojo kartono dėžutė vis tiek gali išlaikyti savo pirminę formą. Iš šios medžiagos pagaminta pakuotė yra nedidelė. Tai pakuotė, turinti daug privalumų, tačiau labai patraukli ir kaina. Sukrautas dėžes lengviau laikyti, o prireikus lengva rasti turinį. Net ir numetus dėžutę, dėžutės turinys išlieka sveikas dėl pakuotės tvirtumo. Galite užsisakyti įvairių dydžių, formų ir įvairių daiktų dėžes.

Dėžutės iš gofruoto kartono yra neabejotinai universaliausias pakavimo variantas

Kad ir ką norėtumėte supakuoti, neabejojame, kad UAB „Megapakas“ suteiks tinkamiausią variantą. Galite rinktis iš čia pateiktų įvairių tipų dėžučių:

  • Klapaninė dėžė yra bene dažniausiai naudojamas variantas įvairiose pramonės šakose. Jis yra paprastas naudoti (tik paliktas neišlankstytas), universalus, gali būti komplektuojamas su papildomais priedais (etiketėmis, tarpikliais, grotelėmis), užtikrinančiais geresnę supakuotų daiktų apsaugą.
  • Kaip žinote, pagrindinės savybės, kurias turi turėti picos dėžutė, yra stiprumas ir atsparumas aukštai temperatūrai. Tai užtikrina tvirtas trijų sluoksnių gofruotas kartonas. Pagal pirkėjų poreikius gali būti gaminamos įvairių formų ir dydžių picų dėžutės, atspausdinami įmonių logotipai ar kita spauda.
  • Konditerijai skirta dėžutė pagaminta iš trijų sluoksnių kartono. Tradicinė šios dėžutės versija yra balta išorėje ir ruda viduje. Žinoma, šie parametrai taip pat gali būti koreguojami pagal poreikį. Produktų laikymo ir gabenimo dėžutė pagaminta iš storiausio kartono. Jums nereikės rūpintis, kaip perpakuoti maistą: šie maisto produktai gali tiesiogiai liestis su dėžute.
  • Dviejų dalių dėžė gali būti pritaikyta skirtingoms zonoms, kad tilptų skirtingi daiktai, o kita dėžutė, kuri vadinama greitai užsidaranti dėžutė turi labai patogų uždarymo ir atidarymo būdą. Priklausomai nuo saugomo turinio, jie gali būti pagaminti iš įvairaus storio gofruoto kartono.

Visą UAB „Megapakas“ teikiamų gaminių asortimentą ir daugiau informacijos apie gofruoto kartono pakuotes galite rasti Megapakas tinklalapyje. Mėgaukitės aukštos kokybės produktais.

gofrakatono dezes

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite