KLAIDINGI ĮSITIKINIMAI APIE DANTŲ IMPLANTUS

0
19
implantai Vilniuje

Kartais, norint turėti estetiškai atrodančią šypseną, prireikia dantų implantavimo procedūros. Dantų implantacija – vienas iš efektyviausių sveikos šypsenos atkūrimo būdų. Šiandien internete galima rasti ne tik naudingos informacijos apie tokią procedūrą, bet ir nepagrįstų mitų. Taigi šiame straipsnyje paneigsime 3 populiariausius mitus apie dantų implantus.

1. Implantacija – itin sudėtinga, skausminga ir ilga procedūra

Nesvarbu, ar domina implantai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar kitame Lietuvos mieste, svarbiausia įsitikinti odontologijos klinikos profesionalumu. Moderni, šiuolaikiška klinika, kurioje dirba savo srities profesionalai, užtikrina procedūros sklandumą ir efektyvų rezultatą.

Žinoma, procedūros trukmė priklauso nuo individualaus atvejo ir gydymo metodo. Daugeliu atvejų implantacija nėra ilgai trunkantis procesas. Visiškai atkurti dantis prireikia vos 2 arba 3 vizitų. Procedūros metu naudojami nuskausminamieji vaistai, todėl pacientas jaučiasi visiškai komfortiškai.

2. Implantai atrodo nenatūraliai

Šiandien, naudojantis šiuolaikinėmis gamybos technologijomis, gaminami itin tikroviškai atrodantys implantai. Profesionalus dantų technikas, naudodamasis aukštos kokybės medžiagomis, sukuria šviesai laidžius, natūralios spalvos implantus.

3. Implantuotus dantis sudėtinga prižiūrėti

Nemaža dalis žmonių yra klaidingai įsitikinę, kad į kaulą įsriegtam implantui reikia ypatingos priežiūros. Odontologijos specialistai teigia, kad protezų priežiūra mažai kuo skiriasi nuo įprastos burnos ertmės higienos. Kaip ir įprastai, dantis reikia valyti 2 kartus per dieną su minkštu šepetėliu ir mažo abrazyvumo lygio pasta. Be to, būtina naudoti tarpdančių siūlą arba šepetėlį.

Jeigu turite implantuotų dantų, jums taip pat reikalinga profilaktinė burnos higiena pas specialistą. Reguliariai lankydamiesi gydytojo odontologo kabinete, užkirsite kelią galimoms sveikatos problemoms. Ir, žinoma, verta nepamiršti planinės implantų patikros. Reguliariai tikrinti implantus patariama kas 6 mėnesius. Tokiu būdu užtikrinsite jų ilgaamžiškumą.

Taigi implantavimas – tai ilgaamžiškas sprendimo būdas, leidžiantis turėti estetišką ir sveikai atrodančią šypseną. Aukštos kokybės medžiagos, specialistų profesionalumas ir atidi priežiūra užtikrina pilnavertį gyvenimą. Svarbiausia išsirinkti patikimiausią gydymo įstaigą, kurioje dirbantys profesionalai užtikrintų efektyviausią implantacijos rezultatą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite