KVIEČIAME ZARASŲ RAJONO GYVENTOJUS DALYVAUTI APKLAUSOJE

0
23
pic

Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnai, siekdami įvertinti visas rizikas ir iššūkius, susijusius su saugumo jausmo didinimu, nuo 2022 m. spalio 18 d. iki 2022 m. spalio 27 d. atlieka gyventojų apklausą. Apklausos tikslas – išsiaiškinti Zarasų rajono savivaldybės gyventojų požiūrį į teisės pažeidimus ir nusikaltimus, keliančius jiems susirūpinimą ir mažinančius saugumo jausmą Zarasų rajono savivaldybėje.

Prašome pažymėti Jums didžiausią susirūpinimą keliančias problemas iš žemiau pateiktų. Remiantis Jūsų apklausos rezultatais, bus parinkti prevenciniai metodai ir priemonės, kuriomis bus mažinamas nurodytų problemų pavojingumas.

Iš anksto dėkojame Jums už skirtą laiką ir už pilietiškumą. Kartu mes kuriame saugią Zarasų rajono savivaldybę.

Apklausą rasite ČIA.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite