LIBERALŲ SĄJŪDŽIO KANDIDATŲ SĄRAŠAS

0
333
LS kandidatai

Pokyčiai – tai gyvenimo įstatymas. O tie, kurie žiūri tik į praeitį ar dabartį – tikrai pražiopsos ateitį! (J. F. Kennedy).

Pristatome Liberalų sąjūdžio kandidatų sąrašą.

 

KANDIDATŲ SĄRAŠAS

 

1.      Nijolė Guobienė (KANDIDATĖ Į MERUS)

                     18. Aurelija Vaitonienė

2.      Kęstutis Stankevičius

                     19. Arūnas Bražiūnas

3.      Aurelijus Banys

                     20. Liubov Semionova

4.      Valdas Guobys

                     21. Vytautas Repečka

5.      Vytautas Sekonas

                     22. Agnė Beresnevičienė

6.      Miglė Jankauskienė

                     23. Romas Sidarkevičius

7.      Algimantas Čenkus

                     24. Aušra Stankevičienė

8.      Kostas Zaleckas

                     25. Pijus Vaitonis

9.      Reda Šlapšinskaitė

                     26. Genovaitė Motiekaitienė

10.   Mindaugas Vitkūnas

                     27. Lidija Melkova

11.   Marius Prakopimas – Lucka

                     28. Lina Vaitonė

12.   Arvydas Veikšra

                     29. Lilija Zajančkauskienė

13.   Simona Matusevičiūtė

                     30. Jevgenija Baševa

14.   Natalija Oginskienė

                     31. Nerijus Gaižius

15.   Juozas Stankevičius

                     32. Kristina Filimonova

16.   Giedrė Mičiūnienė

                     33. Adelė Vaitukaitytė – Markevičienė

17.   Kęstutis Lingė

                     34. Renata Vaikutytė

Pokyčiai – tai gyvenimo įstatymas.  O tie, kurie žiūri tik į praeitį ar dabartį

– tikrai pražiopsos ateitį! (J. F. Kennedy)

 

SAVIVALDA. Garantuosime, kad darbo vietas užimtų ne valdančiųjų partijų atstovai, o kompetentingi specialistai. Daugiau savivaldos savivaldoje – duoti tai, ko reikia žmonėms, o ne tai, ką įsivaizduoja valdžia. Viešieji pirkimai – aiškūs ir greiti procesai bei nulinė tolerancija korupcijai – gerai veikiančios savivaldos pamatas ir mūsų prioritetas. Atskirą dėmesį skirsime efektyvioms verslo, žemės ūkio, kaimo plėtros skatinimo programoms, įgalinančioms verslius žmones kurti naujas darbo vietas.

 

INFRASTRŪKTŪRA. Gyventojai ir bendruomenės bus įtraukti į infrastruktūros projektų planavimą. Investuosime į viešojo transporto kokybės gerinimą, elektromobilių įkrovimo infrastruktūros plėtrą. Rūpinsimės neįgaliųjų automobilių stovėjimo aikštelių priežiūra.

JAUNA ŠEIMA – svarbiausias Zarasų rajono normalaus funkcionavimo veiksnys. Skatinsime šeimos darželių kūrimąsi. Suteiksime pagalbą visoms šeimoms, nepriklausomai  nuo jų šeiminės padėties bei laikiną socialinį būstą jaunoms šeimoms, atvykstančioms į Zarasų rajoną. Dovanosime Kūdikio kortelę šeimoms, gimus kūdikiui.

SVEIKATA.  Sudarysime sąlygas jauniems medikams grįžti dirbti į Zarasus.  Kiekvienam žmogui būtinas ne tik kokybiškas gydymas, bet ir tinkama sveikatinimo aplinka. Skatinsime gyventojų fizinį aktyvumą, pasirūpindami sveikatingumo erdvių įrengimu, pasivaikščijimo takų infrastrūktūros pritaikymu neįgaliesiems ir tėvams su vaikais, nemokamomis sporto programomis

KOKYBIŠKAS ŠVIETIMAS. Ugdysime pagarbą Mokytojams, kad ji taptų  kertine visuomenės nuostata. Pedagogai yra pagrindas užtikrinant kokybišką ugdymą, pritrauksime arba grąžinsime juos į mokyklas. Didinsime reikalingą mokytojų padėjėjų skaičių.  Suteiksime būtinųjų priemonių krepšelius moksleiviams. Skirsime lėšų stovykloms mokinių atostogų metu. Stengsimės, kad žmogus turėtų galimybę mokytis visą gyvenimą.

KULTŪRA.  Pritaikysime mokestines lengvatas organizuojantiems kultūrinius, kūrybinius miesto renginius. Suskaitmeninsime  Kultūros paveldo objektus: piliakalnius, kapines. Skatinsime menininkų iniciatyvas. Sieksime glaudaus kultūros ir švietimo įstaigų bendradarbiavimo su bendruomenėmis ir parapijomis. Suteiksime daugiau galimybių neigaliesiems lankytis ir dalyvauti kultūriniuose renginiuose.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/02/22/01.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite