BŪKIME VIENINGI

0
86
NijoleG

Mero rinkimai Zarasų rajoną nustebino aktyviu piliečių balsavimu. Tai rodo, kad žmonės tampa neabejingi savo kraštui, savo gyvenimui. Utenoje plačiai nuvilnijusi frazė: „Utena bunda“ labai tinka ir Zarasams.

Stabtelėkim ir pamąstykime. O jeigu Zarasai pagaliau pabustų? Pabudimas – ne tik pavasaris gamtoje, bet realiai juntamas pokytis kiekvienam – ne purvų drabstymas, bet realus problemų sprendimas, bendruomenių sutelkimas ir konkretūs darbai, kurie reikalingi mūsų kraštui.

Mes už pokyčius, kurie pažadintų Zarasus ir prikeltų juos klestėjimui, kad čia gyventi būtų gera KIEKVIENAM.

Visus Zarasų rajono gyventojus, balsavusius už:

Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionių demokratų Zarasų skyrių (pirmininkė Vaida Lazdauskienė),

Darbo partiją Zarasų skyrių (pirmininkas Rimvydas Podolskis),

Lietuvos regionų partiją Zarasų skyrių (pirmininkas Gintaris Petrėnas),

Liberalų sąjūdžio Zarasų skyrių (pirmininkas Valdas Guobys),

Politinį komitetą „Kurk Zarasams“ (pirmininkė Aurelija Trimonytė),

kviečiame antrajame ture balsuoti už NIJOLĘ GUOBIENĖ.

Esame įsitikinę, kad Zarasų profesinės mokyklos direktorės Nijolės Guobienės kandidatūra idealiausiai tinka Zarasų mero postui.

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/03/09/01.

palaikym NG

 

{jcomments off}

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite