KONKURSAS „MANO FOTOGRAFIJA SU BIBLIOTEKA!”

0
50
Bibliotekos pastatas 1993 mjpg

Stebinantis dalykas yra fotografijoje užfiksuota gyvenimo akimirka! Kviečiame pasidalinti užfiksuotomis akimirkomis su viešąja biblioteka! Šiemet Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka švenčia įspūdingą gimtadienį. Jei suskirstytume dešimtmečiais, tai būtų 10 X 10 metų!

Viena iš puikiausių priemonių prisiminti mūsų gyvenimo metus – fotografijos. Tai pati lengviausia kelionė laiku, pasakojanti apie mus, mūsų veiklas, įvykius, aplinką ir žmones. Viliamės, kad asmeniniuose albumuose rasite fotografijų su biblioteka. Galbūt jūs nusifotografavote bibliotekos renginio metu ar ekskursijos metu. Galbūt tiesiog stovėjote bibliotekoje ar prie bibliotekos ir gėrėjotės aplinka, knygomis, vaizdais. O po dvidešimties ir daugiau metų– dabartiniam žvilgsniui bus taip įdomu.

Todėl labai kviečiame peržiūrėti savo asmeninius foto archyvus!

Akcijos laikas – 2023 m. birželio 23 – liepos 23 d.

Nuotraukas galite siųsti el. paštu inesa.dumbraviene@zarasubiblioteka.lt ar tiesiog atnešti į biblioteką. Jos bus suskaitmenintos ir paviešintos.

Bibliotekos Facebook paskyroje penkiems daugiausia „patinka“ surinkusiems fotografijų autoriams – firminis bibliotekos maišelis su specialia menininko Arvydo Každailio grafikos detale.

Nugalėtojas išaiškės liepos 28-tąją.

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

DJI 0058

img233

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite