MISIJA: ŠVARI VASARA ‘23

0
35
zt
Siekdama atkreipti visuomenės dėmesį į atsakingą vasarojimą, pirmoji ir didžiausia pakuočių atliekų tvarkymo organizacija „Žaliasis taškas“ kartu su Zarasų rajono savivaldybe kviečia jungtis prie iniciatyvos „Misija: švari vasara ‘23“, kuri su šių metų šūkiu „Vasarok atsakingai – rūšiuok teisingai“ ragina ugdyti vasarojimo įpročius ir nesvarbu, kur renkatės iškylauti – parke, paplūdimyje, prie ežero, mieste ar kitoje vietoje – teisingai išrūšiuoti pikniko metu susidarančias atliekas ir poilsiavietės vietą palikti tokią, kokią norėtume rasti patys.

Rugpjūčio 15 dieną, nuo 10 valandos Sėlių aikštėje zarasiškių ir miesto svečių lauks „Misija: švari vasara ‘23“ žinių ir patirčių palapinė, kurioje be diskusijų apie rūšiavimą bei atsakymų į gyventojams rūpimus rūšiavimo klausimus, lankytojų lauks ir praktinis žinių pritaikymas rūšiavimo turnyruose visai šeimai. Varžytuvėms nenusiteikę šventės svečiai turės galimybę jaukiai įsitaisyti „Žaliojo taško“ suruoštame piknike, kur edukuosime kaip vasaros iškyloms pasiruošti atsakingai bei tinkamai susitvarkyti jų metu susidarančias atliekas tausojant ne tik savo ar kitų poilsiautojų laiką, bet ir gamtą!

Energingai nusiteikusius šventės dalyvius kviesime susipažinti su iš antrinių žaliavų pagamintais žaidimais, visus juos išbandyti ir įsitikinti, kad būti gamtai draugišku ir atsakingu vasarotoju – gali būti dar ir labai smagu!
Zarasų kultūros centro informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite