TRANSFORMUOJAMI BALDAI – IDEALŪS MAŽIEMS NAMAMS

0
40
transformuojami baldai idealus maziems namams smartbaldai

Mažų namų įrengimas neretam naujakuriui ar net ilgamečiam savininkui gali sukelti nemenką galvos skausmą. Juose reikia apsvarstyti žymiai daugiau aspektų ir, prieš statant daugumą baldų, įvertinti daugiau „už ir prieš“. Būtent todėl transformuojami baldai tokiose erdvėse gali būti nuostabiu sprendimu. Šiame straipsnyje aptarsime pagrindinius šių baldų privalumus, kaip juos pritaikyti ir panaudoti savo namuose, kad šiuose būtų jauku ir gera kasdien.

Kokie tai baldai, kokia jų istorija?

Neretam, kuris apie tokius baldus girdi pirmą kartą, šis klausimas kyla natūraliai. Transformuojami baldai yra gana plati sąvoka, kuri apima įvairių tipų baldus, pritaikytus atlikti kelias funkcijas. Tokie baldai prasideda ties išskleidžiamomis sofomis lovomis ir gali baigtis net ties įprastinio dydžio dvigulėmis lovomis, montuojamomis sienose.

Taip pat neretam gali kilti klausimų, dėl ko jie populiarūs. Būtent dėl savo universalumo – tiek jų panaudojime, tiek vietos taupyme namų aplinkoje. Tokio tipo baldai buvo kuriami galvoje turint būtent mažesnės kvadratūros būstus, siekiant patenkinti tokių namų gyventojų poreikius turėti kuo įvairesnius ir geriau panaudojamus baldus, bet tuo pačiu taupant mažą namų erdvę.

Gali atlikti keletą funkcijų

Tokio tipo baldus verta rinktis dėl jų universalumo. Tai yra itin svarbu, ypač mažuose namuose ar erdvėse. Taip bus sutaupoma vieta, nes vienas baldas galės atlikti keleto funkcijas. Pavyzdžiui, transformuojami stalai gali būti naudojami kaip kavos staliukai, o juos išskleidus jie pavirs puikiais valgomojo stalais, prie kurių sutilps visi namiškiai.

Taip pat galima rinktis ir transformuojamus minkštus baldus. Jie taip pat padės efektyviai sutaupyti vietos ir vizualiai padidinti erdvę.

Kaip pasirinkti transformuojamus baldus namams?

Nusprendus įsigyti tokio tipo baldus, svarbu apsvarstyti keletą aspektų, kurie padės juos pasirinkti tinkamai:

 

  • Kambario paskirtis. Taip žinosite, kokias funkcijas turės atlikti pats baldas. Tai vienas iš paprasčiausių aspektų.
  • Erdvės dizainas. Nors tai ir transformuojami baldai, tačiau jie, kaip ir įprastiniai, yra įvairių dydžių, formų ir spalvų, todėl reikėtų įvertinti kambario ar erdvės interjero dizainą ir rinktis tokį baldą, kuris tiks bet kuria savo forma.

 

  • Reikiamos funkcijos. Labai svarbu įvertinti, ko norima ir siekiama įsigyjant tokį baldą. Jei kyla klausimų, koks baldas tiks tam tikroje erdvėje, visuomet galima pasikonsultuoti su baldų salono komanda, kuri padės išsirinkti.

Apsvarsčius tokius paprastus kriterijus, transformuojami baldai atras kelią į jūsų namus lengvai, o ypatingu jų funkcionalumu bus galima naudotis itin greit.

Kaip rinktis tokių baldų pardavėją?

Kaip ir prieš įsigyjant įprastinio dydžio ir paskirties baldus, taip ir prieš įsigyjant šiuos, vertėtų atidžiai išsirinkti baldų saloną. Tinkamame baldų salone rasite:

  • nepriekaištingą aptarnavimą,
  • visokeriopą pagalbą,
  • lanksčias prekių įsigijimo ir pristatymo galimybes,
  • platų baldų ir aksesuarų spektrą.

Be to, tinkamas baldų salonas taps ne tik puikiu pagalbininku ieškant transformuojamų baldų, bet ir renkantis baldus ateityje, kai norėsis atsinaujinti.

Transformuojamieji baldai gali gana lengvai ir paprastai padidinti namų erdvę neaukojant jų funkcionalumo ir panaudojimo. Nesvarbu, ar gyvenama mažame vieno kambario studio tipo bute, ar tiesiog vasarojama sodo namelyje: tokio tipo baldai padės taupyti vietą ir džiaugtis visais įprastinių baldų teikiamais patogumais be jokių rūpesčių.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite