AUTOMOBILIO POLIRAVIMAS – KAM, KODĖL IR KADA?

0
122
audi after

Visi automobiliai yra padengti dažų apsauginiu sluoksniu – laku, kuris suteikia apsauginę ir kosmetinę (blizgesio) funkciją. Laikui bėgant nuo UV saulės spindulių, mechaninių pažeidimų, cheminių elementų jis tampa neblizgus, ant automobilio greičiau kaupiasi purvas, matosi įvairūs subraižymai, todėl jį sunkiau išlaikyti švarų ir gražų. Tam, kad galėtumėte išvengti greitesnės automobilio korozijos, kad jį būtų galima lengviau nuplauti ir, kad jis spindėtų, reikalingas lako korekcijos remontas – poliravimas.

Poliravimo metu įmanoma atstatyti lako būseną į naujo automobilio išvaizdą, o kartais net gi ir geriau, taip pat norint automobilį apsaugoti nuo kelyje slypinčių pavojų (purvo, druskų, mechaninių pažeidimų) rekomenduojama automobilį padengi apsaugine danga (tai lyg antras lako sluoksnis).

Šiais laikais apsauginių dangų rūšių ir gamintojų yra pačių įvairiausių – nuo keliems mėnesiams apsaugančio vaško, kuris atstumia purvą ir vandenį iki kelių metų apsaugos – kvarcinės dangos, kuri netgi apsaugo nuo mechaninių pažeidimų. Tad visai nesvarbu, kokiu metų laiku poliruosite automobilį, pasirinkus norimą apsauginę dangą jis žvilgės iki kelių metų.

Dar viena aktuali paslauga šiais laikais, kai daugelis automobilių turi įmontuotus plastikinius žibintus yra – žibintų atnaujinimas, kai jie tampa blankūs, skleidžia šviesą netinkamu kampu, tuomet ne tik sudėtinga vairuoti tamsiu paros metu, tačiau dėl jų gali nepraleisti ir techninės apžiūros. Žibintų atnaujinimo metu yra nušlifuojamas ir nupoliruojamas oksidavęsis lako sluoksnis, taip jie tampa vėl kaip nauji.
Visus šiuos darbus profesionaliai atlieka Zarasuose naują paslaugą įkūręs Gediminas – o jį surasti galite Facebook platformoje „Auto poliravimas – Zarasai“ ar pasiskambinę telefonu +37064614525. Svarbu žinoti, jog reikalinga išankstinė registracija.

Mylėkite savo automobilį, o jis mylės Jus 😉

audi before

bmw after

bmw before

bulka after

bulka before

golf after

golf before

honda after

honda before

renault after

renault before

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite