KŪNO KULTŪROS IR SPORTO DIENA

0
43
2

Spalio 14 d. Zarasų sporto centras visus kūno kultūros ir sporto mėgėjus pakvietė į renginį, skirtą kūno kultūros ir sporto dienai. Renginio programoje buvo vienos mylios bėgimas ir kroso varžybos.

Bėgimo mėgėjams nesutrukdė ir darganotas oras, į vienos mylios bėgimo startą išsirikiavo 85 dalyviai. Bėgimo tikslas – ne rungtyniauti, o įveikti nurodytą atstumą ir pajusti aktyvaus gyvenimo formų teikiamą malonumą, todėl ir prizinių vietų šiame bėgime nebuvo, nugalėjo visi sėkmingai įveikę per pušyną nusidriekusią trasą. Džiugu, kad bėgime dalyvavo vaikai ir senjorai, bei kelios aktyviausios šeimos. Jauniausiam bėgimo dalyviui Airidui Burunovui dar tik šešeri metai, o vyriausiam ir vis dar labai aktyviam sporto entuziastui Juozui Matijošaičiui – 76 metai. Aktyviausia šeima – Ernestas ir Loreta Guogiai, bei jų šeimos keturkojis draugas.

Kroso varžybose merginos ir moterys bėgo 1200 m. Vaikinai ir vyrai įveikė 2400 m. nuotolį.

11 metų ir jaunesnių mergaičių amžiaus grupėje nugalėjo Kotryna Kvietkauskaitė (Antazavė), antroje vietoje Kamilė Medvedeva (Zarasai), trečioje – Greta Kasinskaitė (Zarasai).

14-17 metų amžiaus grupėje greičiausiai bėgo antazaviškės Gintarė Kvietkauskaitė, antra – Vita Borodulina, trečia – Vaiva Paurytė.

11 metų ir jaunesnių berniukų amžiaus grupėje prizines vietas iškovojo Zarasų ,,Santarvės“ pradinės mokyklos mokiniai: Vadimas Čiuvykinas, Dovydas Paurys, Konstantin Čižikas.

12 – 14 metų vaikinų amžiaus grupėje pirmą vietą užėmė Ernestas Tretjekovas, antroje vietoje – Karolis Maldauskas, trečioje – Rimgaudas Dijokas (Antazavė).

15 – 18 metų amžiaus grupėje ant prizininkų pakilos lipo Zarasų ,,Ąžuolo“ gimnazijos mokiniai: Aleksandr Prokofjev, Arūnas Kochanka, Večeslav Prokofjev.

Senjorų grupėje nugalėjo Dana Ramanauskienė ir Zarasų sporto centro slidinėjimo treneris Valerijus Semionovas.

6

7

8

9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite