SU „VYTURIU“ VISUR

0
29
27021552 1838983556142940 8563320753483719294 o

Moksleiviai smalsūs, tai nori išbandyti kuo daugiau jiems siūlomų bibliotekos paslaugų. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio išvakarėse Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos 3 c klasės mokiniai su mokytoja Laimute Lumbiene į biblioteką atskubėję pasveikino darbuotojus su artėjančia švente. Pasidžiaugė pelnytai laimėtais įvairiais apdovanojimais dalyvaujant valstybės šimtmečiui skirtuose konkursuose.

Ir norėdami įgyti naujų kompetencijų pradėjo pažintį su „Vyturio“ leidyklos elektroninėmis knygomis. Sužinojo kaip galima užsiregistruoti, prisijungti, išsirinkti pagal savo amžiaus grupę knygas. Susirasti dominančias, skaitant pasižymėti puslapius, susidėti į lentyną.

Mantas, Donatas ir mokytoja Laimutė užsiregistravo susikurdami paskyras. Ir jau išbandė „Vyturio“ siūlomas paslaugas, išsirinkę po dominančią knygą pradėjo jas skaityti. Kiti mokiniai šią paslaugą išbandys savarankiškai per atostogas.

Apie tai kaip jiems sekėsi žadėjo apsilankę papasakoti. Tikimės, kad mokiniams bus įdomu ir naudinga naudotis šia paslauga. Nes prisijungus elektronines knygas galima skaityti ir namuose, ir naudojantis ne tik kompiuteriais, bet ir kitokiais mobiliaisiais įrenginiais.

Zina Černovienė, Zarasų viešosios bibliotekos vyresn. bibliotekininkė

 DSC0006

 DSC0010

 DSC0017

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite