SALAKO MIESTELIO ŠVENTĖ

0
29
Salako kaimo svente WEB

Salako miestelio šventė „TAI GRAŽIAI GRAŽIAI MANE AUGINO…“

BIRŽELIO 30 DIENA:

10 val. Futbolo turnyras Salako seniūno taurei laimėti (Salako pagrindinės mokyklos stadione)

13 val. Parodos: V. Ragėnaitės (Vilnius) tapybos, šaunių „Salako gaspadinių”, Salako keramikų studijos (Salako kultūros namuose).

13 val. Kūrybinės dirbtuvės mažiems ir dideliems „Sugauk vasaros grožį” (prie Salako kultūros namų).

15 val. Utenos kultūros centro Tauragnų mėgėjų teatro „Mokas” spektaklis „Išklausyk mus”. Režisierė L. Juškėnienė (Salako kultūros namuose).

15 val. „Linksmasis baras” ir „Laimės šulinys” (Salako kultūros namuose).

19 val. Šventinis minėjimas. Salako bendruomenės „SAKALAS” jubiliatų sveikinimas.

KONCERTUOJA:

Salako kultūros namų meno mėgėjų kolektyvai (moterų vokalinis ansamblis, vaikų folkloro ansamblis „Saulala”, gražaus jaunimo grupė „Salakonės ir Salakonai”, vaikų šokių kolektyvas „Retro”, suaugusiųjų folkloro ansamblis „Luodis” ir šokėjai, instrumentinė grupė, tradicinės muzikos kapela „Salako muzikantai”) bei svečiai – Vilniaus folkloro kolektyvas „LABINGIS“.

22 val. Grupės „BALTASIS KIRAS” koncertas.

23 – 02 val. Diskoteka.

LIEPOS 1 DIENA:

12 val. „PETRINIŲ ATLAIDAI” Salako Švč. Mergelės Marijos Sopulingosios bažnyčioje

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite