PASKOLOS IŠ ŽMONIŲ – POPULIARUS SPRENDIMAS

0
24
paskolos is zmoniu 300x200

Turbūt ne kartą esate girdėję reklamas apie tai, kad paskolos iš žmonių gali suteiktos kur kas palankesnėmis sąlygomis nei dauguma komercinių bankų ar kitų oficialių kreditorių. Tokios reklaminės frazės nėra laužtos iš piršto. Jos atitinka tikrovę.

Šiuo metu paskolos iš žmonių sulaukia labai didelio vartotojų dėmesio, todėl jos yra vienas iš populiariausių ir patraukliausių pasirinkimų, kurį teigiamai vertina daugelis paskolų ieškančių žmonių. Tuo tarpu, jei jums dar nebuvo tekę pasinaudoti kreditorių teikiamomis paslaugomis ir jūs nenumanote, kaip galėtumėte lengviau atrasti jums tinkančią palankiausiomis sąlygomis pasižyminčią paskolą, tuomet pateiksime bent keletą naudingų patarimų, kurie jums turėtų praversti renkantis pirmąją paskolą.

Visų pirma verta paminėti, kaip veikia paskolos iš žmonių. Tai yra visiškai kitoks skolinimosi būdas nei tas, kuris yra puikiai pažįstamas daugeliui žmonių. Jei pasinaudosite tarpusavio skolinimosi platformomis, jūsų prašoma paskola bus surinkta ne banko, o žmonių. Tai reiškia, kad jūs neįsipareigosite kreditoriams. Jums pinigus paskolins daugybė skirtingų fizinių asmenų. Tokiais atvejais, kuomet žmogus užsiregistruoja tarpusavio skolinimosi platformoje, platformos administratoriai įvertina dėl paskolos norinčio kreiptis asmens kreditingumą. Jei žmogus atitinka visas taisykles, tuomet jis yra įtraukiamas į paskolos prašančių asmenų sąrašą. Tokiu atveju tarpusavio skolinimosi platformoje esantys investuotojai sprendžia į kurias paskolas investuoti savo lėšas, tokiu būdu palaipsniui surinkdami žmogaus prašomą pinigų sumą. Kai suma yra surenkama, žmogus gauna paskolą, sudaro sutartį ir kiekvieną mėnesį moka paskolos grąžinimo įmokas.

Toks skolinimosi būdas tampa vis populiaresnis ir patrauklesnis, todėl jei ir jus domina paskola iš žmonių, jokiu būdu neturėtumėte nuvertinti tokio pasirinkimo. Kaip bebūtų, prieš priimdami sprendimą dėl paskolos gavimo, turėtumėte būti tikri, kad tikrai atitiksite reikalingus kriterijus.

Bloga kredito istorija gali tapti problemai pasiskolinti iš žmonių

Daug dalykų gali užkirsti kelią paskolai iš žmonių gauti. Kitaip nei paprasti greitieji kreditai, kreditai iš žmonių turi daugiau reikalavimui, kuriuos reikia atitikti prieš gaunant šią paskolą. Jei paprastas kreditas yra labiau neapibrėžtas ir ten jį gauti galima, nes kitos bendrovės yra pasiryžusios ne taip griežtai interpretuoti reikalavimus, tai tarpusavio skolinimosi bendrovės tokių nuolaidų nedaro.

Bloga kredito istorija yra vienas tokių kriterijų. Paprastųjų kreditų davėjai gali būti ne tokie konservatyvūs tokiu klausimu. Taip, paskolos su bloga kredito istorija nebus išduotos kiekvienoje bendrovėje, bet negavus jos vienoje, galima drąsiai bandyti pasiskolinti kitoje. Todėl tikėtina, kad galiausiai sėkmė jus vis tiek aplankys. Bet kai kalbame apie paskolas iš žmonių, tai ten situacija jau yra kitokia. Ten paskolos su bloga kredito istorija taip lengvai išduotos tikrai nebus. Galima sakyti, kad jos beveik niekada nebus išduotos, nes į kredito istoriją tokiose įstaigose yra žiūrima labai rimtai. Ten bloga kredito istorija reiškia, kad žmogus yra nepatikimas ir jam paskolos suteikti tikrai nereikėtų.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite