,,EŽERŲ KRAŠTO TAURĖ“ – ZRK ,,KIRAS“ RANKININKAMS

0
64
IMG 5246

Visą sekmadienį Zarasų sporto salėje bumbsėjo rankinio kamuoliai, į vartus skriejo įvarčiai, netilo žiūrovų emocijos – vyko tradicinės „Ežerų krašto taurės“ varžybos. Dalyvavo svečiai iš Molėtų, Utenos, Zarasų SK „Ežerų miesto“ veteranų komanda ZRK „Kiras“, Zarasų SC jaunių komanda.

Po kelių metų pertraukos į rankinio aikštelę sugrįžusi Zarasų rankinio klubo ,,Kiras“ komanda (trenerė Daiva Kaladinskienė) vėl puikiai žaidė atvirose Zarasų rajono vyrų rankinio pirmenybėse ir iškovojo pirmąją vietą. Antroje vietoje HC ,,Molėtai“ ekipa, nugalėtojams pralaimėjusi rezultatu 14 : 18. Nudžiugino Zarasų sporto centro jaunių komanda (trenerė Jelena Parfionova), minimalia persvara nugalėjusi SK ,,Ežerų miestas“ (veteranų) komandą, įtikinamai rezultatu 19 : 12 įveikusi HC ,,Utena“ rankininkus ir iškovojusi trečiąją vietą. Auga nauja perspektyvi rankininkų karta, kurį dar ne kartą džiugins Zarasų rankinio mėgėjus savo pergalėmis.                      

Naudingiausiais komandų žaidėjais pripažinti Deividas Čipkus (HC ,,Utena“), Tomas Boguševičius (SK ,,Ežerų miestas“), Nikita Sokolovas (Zarasų SC), Vaidas Garalevičius (HC ,,Molėtai“), Eivinas Vaikutis (ZRK ,,Kiras“). Perspektyviausias žaidėjas – Airidas Petronis (HC ,,Molėtai“). Vyriausias žaidėjas – Rimas Virčinskas (SK ,,Ežerų miestas“). Geriausias vartininkas – Vladimiras Sokolovas (Zarasų SC). Geriausias gynėjas – Ignas Kaškauskas (HC ,,Utena“). Geriausias puolėjas – Deividas Matkevičius (ZRK ,,Kiras“).

IMG 5256

IMG 5262

IMG 5271

IMG 52251

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite