VYTAUTO DIDŽIOJO KARO MUZIEJUS PIRMĄ KARTĄ ZARASUOSE

0
38
c4f2891f5de095a7ba351dbb34dde484

Šiais metais minime Lietuvos valstybės ir kariuomenės atkūrimo 100-metį. 1918 m. apginta šimtmečius puoselėta Lietuvos valstybingumo tradicija, kurią įsipareigojo ginti ir saugoti 1918 m. lapkričio 23 d. atgimusi Lietuvos kariuomenė. Kiekvienam piliečiui, reikšmingas sukaktis kviečiame paminėti kartu!

Vytauto Didžiojo karo muziejus kartu su Lietuvos kariuomene pristato projektą „100 kariuomenės pėdsakų”. Rugsėjo 26 d. nuo 12 iki 18 val. Zarasų viešosios bibliotekos I aukšto galerijoje TU galėsi pasidaryti maskuojamąjį grimą, miško spaustuvėje išbandyti spausdinimo mašinėlę ir išleisti įsakymą, kariškame tunelyje įminti karines mįsles, sužaisti karinius strateginius žaidimus, į rankas paimti originalius XX a. šaunamuosius ginklus, o kartu su Lietuvos kariais turėsi progą išmėginti taiklumą ir sudalyvauti karinėse estafetėse.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

image

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite