PROJEKTAS „VIENINGOS INFORMACIJOS TEIKIMO LINIJOS ĮDIEGIMAS LIETUVOS POLICIJOJE“

0
16
policija

Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos oficialiai startavo iš Europos socialinio fondo lėšų finansuojamas projektas „Vieningos informacijos teikimo linijos įdiegimas Lietuvos policijoje“ – projekto įgyvendinimo metu Lietuvos policijoje diegiamas aptarnavimas „vieno langelio“ principu.

Projekto tikslas – padidinti visuomenės pasitenkinimą informacijos teikimo ir asmenų konsultavimo Lietuvos policijoje paslauga, užtikrinant aukščiausius asmenų aptarnavimo ir konsultavimo standartus atitinkantį informacijos teikimą apie Lietuvos policijos teikiamas administracines paslaugas vieno langelio principu. Siekiama, jog interesantai gautų aukštą asmenų aptarnavimo standartą atitinkančias paslaugas, o policijos pareigūnai galėtų sutelkti visą dėmesį tiesioginių funkcijų vykdymui (informaciją teiks specialiai tam apmokyti darbuotojai, ne pareigūnai).

Šiuo metu informacija teikiama telefonu 8 700 60000 ir el. paštu info@policija.lt, asmenys darbo dienomis 8–18 val. (penktadieniais 8–16.45 val.) konsultuojami šiais klausimais:

asmens tapatybės dokumentų išdavimas/keitimas;

užsieniečių teisinė padėtis Lietuvoje;

KET pažeidimai ir baudų apmokėjimas;

leidimų laikyti (nešiotis) ginklus išdavimas/keitimas fiziniams asmenims, ginklų paveldėjimas, įsigijimas/pardavimas ir kt. licencijavimo klausimai;

apsaugos darbuotojo pažymėjimo išdavimas/keitimas;

kaip tapti policijos pareigūnu.

Įgyvendinus projektą pilna apimti, nurodytais informacijos teikimo kanalais interesantai galės gauti informaciją apie visas Lietuvos policijos teikiamas paslaugas.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite