APTARTI ZARASŲ MIESTO VYTAUTO GATVĖS VYKDOMŲ REMONTO DARBŲ KLAUSIMAI

0
24
mid news zrs 126 20181128 154321

Lapkričio 28 dieną, trečiadienį, LR Seimo nario Algimanto Dumbravos ir Zarasų rajono savivaldybės mero Nikolajaus Gusevo iniciatyva įvyko susitikimas su AB ,,Eurovia Lietuva” vadovais dėl Zarasų miesto Vytauto gatvės remonto darbų.

Darbus vykdančios AB ,,Eurovia Lietuva” generalinis direktorius Stanislovas Kablys pažymėjo, jog pašalinus senąją asfalto dangą paaiškėjo, kad senieji kelio pagrindai yra netinkami. Dėl to atliekami projekto pakeitimai, numatoma tiesti sustiprintą trijų sluoksnių asfalto dangą. Naujos dangos įrengimo terminas neatidedamas ir planuojamas 2018 metais .

Ateinančią savaitę planuojama pradėti pirmojo asfalto sluoksnio klojimą.

Atsižvelgus į Zarasų miesto Griežto gatvės gyventojų ir rajono Savivaldybės pagrįstas pastabas, rangovas atliko projekto pakeitimus dėl pėsčiųjų saugos salelės įrengimo prie Griežto gatvės ir pakeitė salelės vietą.

Iškilusiems klausimams spręsti rangovo atsakinga darbuotoja yra Aušra Bikelytė, mob. tel. 8 619 54326.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

mid news zrs 184 20181128 110622

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite