APIE ENERGETINIO EFEKTYVUMO PERSPEKTYVAS

0
30
pasitarimas del energetinio

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, rajono Savivaldybės administracijos Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vedėjas Jonas Žusinas susitiko su įmonės CityService SE atstovais. Svečiai iš Vilniaus pristatė bendrovės veiklą.

Įmonės pardavimų vadovas Šarūnas Šetikas supažindino su įmonės veikla, pasakė, kad ši šiuolaikinė įmonė valdo pastatų ūkio valdymo ir integruotų komunalinių paslaugų įmonių grupę, veikiančią Vakarų, Centrinės ir Rytų Europos rinkose. Grupei priklausančios bendrovės užsiima pastatų ūkio valdymo proceso administravimu, inžinerinių sistemų priežiūra ir remontu, energetinių išteklių valdymu ir renovacija, pastatų techniniu ir energetiniu auditu, atliekų tvarkymu ir ekologijos verslu. Žodžiu, įmonė gali Savivaldybei pasiūlyti visas paslaugas „iš vienų rankų“: nuo elektros kištukinio lizdo pakeitimo iki šilumos mazgo modernizavimo. Įmonės darbuotojai dirba visose šalies savivaldybėse.

Savivaldybės vadovai domėjosi įmonės miesto ir kaimo gatvių apšvietimo modernizavimo darbais, teikiamomis šioje srityje paslaugomis. Bendrovės atstovai išsamiai papasakojo, kad įmonė sėkmingai šiuos darbus atlieka, jau yra sukaupusi šioje srityje patirtį ir Lietuvos rajonuose, po modernizavimo sparčiai didėja energetinis efektyvumas ir užsakovai patenkinti atliekamais darbais. Pokalbio metu meras Nikolajus Gusevas pabrėžė, kad šioje srityje zarasiškiai turi daug veiklos. Savivaldybės uždavinys – modernizuoti ne tik miesto, bet ir kaimų gatvių apšvietimą. Ypatingai daug darbų laukia kaimo vietovėse. Būtina, kad visur efektyviai būtų panaudotos investicijos, o modernios technologijos įgalintų efektyviai taupyti energetinius resursus ir lėšas.

Taip pat aptartos bendradarbiavimo galimybės aptarnaujant šilumos, elektros energijos, vandens tiekimo Savivaldybės pastatams tinklus, atliekant šiuose pastatuose smulkius remonto darbus.

Susitikimo dalyviai nusprendė ateityje glaudžiai bendradarbiauti, ieškoti būdų kaip efektyviau panaudoti energetinius ir materialinius resursus.

Nuotraukoje: susitikimo dalyvių pokalbis apie energetinio efektyvumo perspektyvas Zarasų rajono savivaldybėje.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite