TOP PENKETUKAS GUDRYBIŲ DEKORAVIMO SRITYJE

0
22
zirkles

Šiais laikais, kai įsigyti ką tik norite, galima internete – vis daugiau žmonių namus nusprendžia dekoruoti savomis išgalėmis, savo kūryba ir jėgomis. Tiesa, šiuolaikinis namų dekoravimas rankdarbiais nėra sudėtingas, juolab, nereikalauja daug laiko (bent jau mažiau, nei anksčiau), kadangi specialios priemonės darbus automatizuoja ir supaprastina.

Jeigu svarstote apie namų puošybą, norite į rankdarbius įtraukti ir vaikus – nurodysime kelias priemones, kurios turi būti Jūsų namuose ir kurie supaprastins darbelių procesą.

● Dekoratyvinės žirklės
zirkles2
Jeigu norite greitai ir labai paprastai padaryti pačius įmantriausius darbelius, tokiu atveju siūlome išbandyti dekoratyvines žirkles, kuriomis vieno kirpimo metu galima sukurti išties labai gražius meno dirbinius. Kadangi tokio tipo žirklės yra visiškai neaštrios – jos puikiai tinka ir vaikams.
● Dekoratyviniai segtuvai
Panašią funkciją turi ir dekoratyviniai segtuvai, kurie sėkmingai iškerpa bet kokio pobūdžio raštus. Daugelis įpratęs, kad segtuvų paskirtis yra tik paruošti skylutes dokumentams, tačiau galimybės keičiasi ir šiais laikais šis įrankis labai dažnai naudojamas ir darbeliams. Tai puikus būdas sutaupyti daug laiko sukuriant išskirtinio grožio raštus.
● Karšti klijai
klijai
Nors karšti klijai nebėra naujovė, tačiau daugelis žmonių vis dar apie juos žino gana mažai. Svarbiausia, kad karštų klijų panaudojimo galimybės yra beribės, kadangi jie naudojami tiek floristikos sferoje, tiek atliekant kitokio pobūdžio rankdarbius. Nors šautuvą, kuris perduoda karštus klijus, galima nuomoti, tačiau dėl mažos kainos tikrai verta pirkti.
● Dekoratyvinės juostelės
Namų dekoro sferoje labai rekomenduojamos dekoratyvinės juostelės, kurios sėkmingai papuošia ne tik senus baldus, tačiau ir užuolaidas bei servetėles. Svarbiausia, kad juostelių spalvų ir atspalvių gama yra labai plati, tad tereikia pasirinkti Jums labiausiai tinkamą ir tuo pačiu priderinti siūlą. Pridaigstymas galimas ir rankomis. Taip senos atgyvenos daiktas bus prikeliamas naujam gyvenimui.
● Pjaustymo paklotai
Galiausiai, saugiam rankdarbių atlikimui labai rekomenduojami pjaustymo paklotai, kurie padeda apsaugoti paviršius ant kurių yra dirbama. Jie naudojami labai skirtingi pobūdžio darbeliams atlikti, tad yra funkcionalūs bei naudingi.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite