DĖL PREVENCINIŲ PRIEMONIŲ TAIKYMO

0
30
mid news zrs 795 resize 800x800 d1 info hub

2020 m. vasario 26 d. Zarasų rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) ekstremaliųjų situacijų komisijos pirmininkas, savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, pavedė į Savivaldybės teritorijoje veikiančias institucijas ir įstaigas dėl visų įmanomų prevencinių priemonių, kurios padėtų išvengti apsikrėtimo naujuoju koronavirusu COVID-19, taikymo:

 1) kruopščiai dezinfekuoti patalpas, kuriose dirba ir (ar) lankosi žmonės;
2) dezinfekcine priemone dažnai valyti liečiamus paviršius, ypatingai durų rankenas, laiptų ranktūrius ir pan.;
3) patalpose įrengti dezinfekavimo priemones (dozatorius su dezinfekcine priemone), kuriomis galėtų pasinaudoti darbuotojai ir lankytojai;
4) pagal galimybes kuo dažniau vėdinti patalpas;
5) vykdyti kitas Lietuvos Respublikos sveikatos ministerijos rekomenduojamas prevencines priemones, kurias galite rasti čia: http://sam.lrv.lt/lt/naujienos/dazniausiai-uzduodami-klausimai-del-naujojo-koronaviruso-ir-rekomendaciju-gyventojams

 

Informuojame, kad nuo 2020 m. vasario 26 dienos LR Vyriausybės nutarimu visoje šalyje paskelbta valstybės lygio ekstremalioji situacija dėl naujojo koronaviruso (COVID-19) plitimo grėsmės.

Zarasų rajono savivaldybės ekstremaliųjų
situacijų komisijos informacija

Priedai: LR Vyriausybės nutarimas

SAM Koronavirusas ką daryti

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite