SAUGAUS EISMO STOTELĖ ANTAZAVĖJE

0
25
20200825 170132

Š. m. rugpjūčio 25 d. Zarasų rajone, Antazavės seniūnijoje vyko pirmą kartą rengiama eismo saugumo gerinimo akcija „Saugaus eismo stotelė“. Akcijos organizatoriai – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos. Prie akcijos organizavimo taip pat prisidėjo ir joje dalyvavo Zarasų rajono savivaldybės administracijos atstovas viešajai tvarkai, Antazavės seniūnas, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė.

Antazavės „Saugaus eismo stotelėje apsilankė“ 30 eismo dalyvių, kuriems buvo priminta, kaip reikia saugiai elgtis gatvėje ar kelyje, pasikartojo svarbiausias kelių eismo taisykles. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas pėstiesiems ir dviratininkams. Akcijos metu buvo dalinamos saugaus eismo priemonės su šviesą atspindinčiais elementais (liemenės, žibintai, atšvaitai, informaciniai lankstinukai).

Saugokime vieni kitus keliuose!

           

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite