PRAŠOM SĖSTIS

0
16
146042099 342164446915727 5483377750985602085 n

Kai ateina lankytojas pas dailininką, jis  nori svečią pakviesti prisėsti, o ten jau kažkas pasodintas…

Kėdę Zarasų meno mokyklos dailės skyriaus mokiniai tapė turėdami aiškią užduotį, perteikti erdvę ir sukurti derantį spalvinį koloritą. Šiais metais meno mokyklai švenčiant įkūrimo 60 metų jubiliejų, smagu prisiminti itin gabius savo buvusius mokinius – Eglę Daukšaitę, Viktoriją Marcinkevičiūtę, Eugenijų Šepliakovą, Sonatą Survilaitę, Gabrielę Širvinskaitę, Kirilą Trimailovą, Karolį Mičiūną, Deividą Čiškauską, Giną Skusevičiūtę. Šių, jau baigusių meno mokyklą, mokinių darbai garbingai saugomi  mokyklos fonduose.

Zarasų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje veikiančią parodą galite aplankyti virtualiai bibliotekos interneto svetainėje ar Facebook.com paskyroje.

Parengė Zarasų meno mokyklos Dailės skyriaus mokytoja Petronė Sekonienė

Nuotraukos Zinos Černovienės

1

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite