ARTĖJA ŠVENTĖS: KĄ GALIMA PADOVANOTI ARTIMAI MOTERIAI?

0
16
moteris

Nors ir moterims rasti dovaną yra žymiai lengviau negu vyrams, tačiau artėjant šventėms taip pat tenka pasukti galvą. Tarp šios gausybės variantų kartais galima gana smarkiai „paslysti“ ir pasirinkti tokią dovaną, kuri net nėra artima jūsų draugei. Tam, kad būtų galima išties nudžiuginti, reikėtų nuoširdžiai pagalvoti, kokiu laisvalaikiu užsiima jūsų artima moteris ir pagal tai išrinkti geriausią dovaną.

Toms, kas mėgsta aktyvų laisvalaikį

Galbūt jūsų artimoji mėgsta slidinėti, sportuoti, kopti į kalnus, važinėtis su riedučiais ar dažnai campinti? Kodėl gi šį jos pomėgį nepavertus į dovaną. Pagalvokite kokia aktyvia veikla ji užsiima ir kokių reikmenų ji tam neturi. Galbūt atsirado kažkokių inovatyvių elementų, kurie tik paįvairins jos mėgstamą veiklą? Nebijokite ir paklausti savo artimos moters, kuo jai šiuo metu reikėtų arba jeigu nenorite taip išsiduoti – pasidomėkite apie jos veiklą ir išgaukite informaciją apie reikiamą daiktą (ar norą pakeliauti).

Toms, kas mėgsta makiažo priemonės

Jeigu jūsų artima draugė yra „pakvaišusi“ dėl naujausių makiažo priemonių, tuomet galbūt pats metas ją nustebinti su makiažo kursais. https://beta.lt/dovanos/dovanos-moterims siūlo puikius variantus, kuriais galėsite pasidžiaugti ne tik jūs, bet ir jūsų artima moteris! Tiesa, jeigu žinote, kad mokymai jai nebūtų prie širdies, tuomet pagalvokite apie tokias makiažo priemones, kurių galbūt ji neturi, bet yra užsiminus, kad labai norėtų. Taip pat visada galite pasikonsultuoti su specializuotomis makiažo parduotuvės konsultantais, kurie mielai patars, kurios makiažo prekės yra tinkamiausios.

Toms, kas mėgsta papuošalus

Jeigu žinote, kad jūsų artima moteris dievina papuošalus, tuomet kodėl gi jos nenustebinus padovanojus šį? Na, ir tai tikrai neturi būti prabangus papuošalas, kuriuo bus galima pasigirti „Instagram“ story (nebent iš tikrųjų to jūsų draugė nori). Visada galite pagalvoti apie tokius papuošalus, kurie yra pagaminti rankų darbo, pavyzdžiui: medinių karoliukų, kurie yra itin populiarūs šį sezoną arba raudonais siūlais, kurie neša laimę (raudonas siūlas gali būti papuoštas akmenuku, kuris priklauso pagal to žmogaus Zodiako ženklą).

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite