UGNIAGESIŲ GELBĖTOJŲ PROFESINĖS ŠVENTĖS – ŠV. FLORIJONO DIENOS MINĖJIMAS

0
64
1

Šį trečiadienį Zarasų priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje vyko ugniagesių gelbėtojų profesinės šventės – Šv. Florijono dienos minėjimas. Ši šventinė diena skirta padėkoti ugniagesiams už jų šaunų, sudėtingą ir pavojingą darbą, pasidžiaugti pasiekimais, gelbstint žmonių gyvybes.

Į šventinį minėjimą atvyko Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius.

Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Eugenijus Andrejevas supažindino su ugniagesių atliktais darbais, sprendžiamomis aktualiomis problemomis. Buvo padėkota Savivaldybei už rūpestį ugniagesių tarnybų veikla.

Sveikino ugniagesius ir Zarasų priešgaisrinės apsaugos viršininkas Aloyzas Varžgalys.

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas džiaugėsi, kad pavyko išsaugoti ugniagesių darbo vietas, sustiprinti komandas, jų materialinę techninę bazę. Meras pabrėžė, kad ateityje laukia dar žymiai svarbesnių darbų. Meras linkėjo ugniagesiams ir toliau gerinti tarnybų darbą, įvairiapusiškai bendradarbiauti, dirbant bendrą, labai svarbų ir reikalingą darbą rajono žmonėms. Ugniagesiai gelbėtojai yra visada šalia žmonių – gelbsti gyvybes, namus ir turtą. Jie saugo mūsų aplinką, mūsų miestus ir kaimus. Šios profesijos žmonės yra tie, į ką kreipiasi žmonės pagalbos. Ir jos visada sulaukia. Palankus žmonių požiūris – puikus ugniagesių darbų ir profesionalumo įvertinimas. Meras linkėjo ugniagesiams, jų šeimoms sveikatos, sėkmės ir stiprybės.

Už pavyzdingą darbą Šv. Florijono dienos proga mero padėkos raštais apdovanoti Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai – Renatas Vetrinis, Sergejus Aksiutovas, Deividas Garbinčius, Evaldas Prakas.

Mero padėkomis įvertinti ir Zarasų priešgaisrinės saugos tarnybos ugniagesiai gelbėtojai – Vladas Kirša, Vladas Ulevičius, Arūnas Mardosas, Dalius Rukas.

Padėkas apdovanotiesiems įteikė rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Jie buvo apdovanoti ir Savivaldybės atminimo dovanėlėmis.

Minėjimo dalyvius sveikino ir Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius.

Petras Ivanovas,
rajono Savivaldybės mero patarėjas

2

3

4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite