KĄ REIKĖTŲ ŽINOTI APIE LŪPŲ PIEŠTUKUS?

0
22
7ce2c807639301118341b26d1d45c7f84937

Jei norite pasigirti idealiu lūpų makiažu ir juo nustebinti aplinkinius, nepamirškite, jog jo suformuoti be kontūrinio pieštuko pagalbos neįmanoma. Pieštukas lūpoms labai daug savybių gali suteikti. Jo dėka akimirksniu galima pakeisti lūpų formą, sumažinti arba praplėsti jų apimtį, suteikti jos simetriją ir kitas šaunias bei įspūdingas savybes.

Ką galima pasiekti, naudojant lūpų pieštuką?

Naudojant lūpų pieštuką galima paryškinti lūpų kontūrus, išlyginti jų formą, nes dažnokai skiriasi viršutinės ir apatinės lūpų formos. Kad lūpos dailiai atrodytų, negalima brėžti lūpų linijos aukščiau natūraliosios. Leidžiama tik labai nežymiai peržengti esamus kontūrus. Vizualinis lūpų didinimas pieštuku yra vienas dažniausiai naudojamų būdų. Tačiau itin putlių lūpų savininkės dažnai elgiasi priešingai, jos pageidauja jų sumažinimo. Tai irgi galima atlikti, sumaniai panaudojus lūpų pieštuką, juo susiaurinant lūpų piešinį. Pats pieštukas yra tuo praktiškas, kad yra pagamintas iš vaško, todėl jo paliktas brūkšnys neleidžia lūpų dažams praslysti anapus.

Kokių rūšių lūpų pieštukus klientėms siūlo dabartinė kosmetikos rinka?

Šiuo metu kosmetikos priemonių gamintojai rinkai siūlo labai plačias lūpų pieštukų pasirinkimo galimybes. Silikoniniai arba vaškiniai pieštukai idealiai suvienodina net pačias gležniausias lūpas. Jie puikiai tinka toms klientėms, kurios mėgsta pastelines spalvas. O vandens nebijantis pieštukas labiausiai pasitarnaus toms, kurios neturi laiko kartas nuo karto pasirūpinti lūpų išvaizda. Tiesa, toks pieštukas yra kietesnis už kitų tipų pieštukus. Tuo tarpu lazdelės formos pieštukas būna pats patogiausias naudoti, nes jį galima panaudoti ir vietoj lūpų dažų bei palaikyti norimus lūpų kontūrus.

Kokius privalumus turi balti, kūno spalvos arba bespalviai lūpų pieštukai?

Balto lūpų pieštuko privalumas yra tas, kad lūpos suteikia putlumo įvaizdį. Tam reikia baltuoju pieštuku kruopščiai apibraukti lūpų kontūrus, o paskui jas apiberti biriais kosmetiniais milteliais. Kaip pakaitas baltam pieštukui yra kūno spalvos pieštukas, nes, jis lūpoms suteiks labiau natūralesnį atspalvį. O bespalvis pieštukas yra patrauklus todėl, kad nepalieka jokios spalvos ir tuo pačiu puikiai sulaiko blizgančius lūpų dažus, neleisdamas jiems nuslysti žemyn.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite