JAUNIMAS GALI VASAROS STOVYKLA ANTALIEPTĖJE

0
60
mid news zrs 968 Ekrano nuotrauka 2022 08 09 162637

Skubame Jums pranešti jog Jaunimas gali vasaros stovykla Antalieptėje sėkmingai įvyko ir pavyko 110%! 

Dalinamės video filmuku, kuriame matyti stovyklos veiklos, džiaugsmai ir patirtys, galite išgirsti ir stovyklos dainą: https://www.youtube.com/watch?v=zM5AvHwxtvw
 
Visų dienų nuotykius aprašė mūsų stovyklos auklėtinė Eglė, kuri pernai dar pati stovyklavo, o šiemet jau savanoriavo: https://www.youthcan.lt/lt/blog
 
Iš viso į stovyklą vyko 43 jaunuoliai, bet didžiausias magiškasis momentas buvo 5 ukrainiečių ir 1 neregio berniuko integracija. Kiek daug pamokų išmokta ir kaip stipriai jaunimas patobulėjo, rezultatu išties džiaugiamės!
 
Nuoširdžiai norime padėkoti Jums už prisidėjimą ir siekius padėti Lietuvos ir Ukrainos jaunimui visapusiškai augti ir tobulėti.
 
Nuoširdžiai dėkoja
 
Programos Jaunimas gali kolektyvas

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite