ZARASŲ-VISAGINO REGIONO VIETOS VEIKLOS GRUPĖ KVIEČIA Į SUSITIKIMUS SENIŪNIJOSE

0
41
kpf

Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupė (toliau – VVG), rengdama 2023 – 2027 metų vietos plėtros strategiją, kviečia į susitikimus Zarasų rajono savivaldybės seniūnijų gyventojus, bendruomenes, verslo subjektus, nevyriausybinių organizacijų atstovus, ūkininkus, įstaigų darbuotojus ir visus, kuriems rūpi, kaip Zarasų rajono kaimiškosios teritorijos bus vystomos artimiausius 5 metus.

Š. m. rugpjūčio mėnesį Žemės ūkio ministras patvirtino Paramos 2023 – 2027 metų kaimo vietovių plėtros strategijoms įgyvendinti bendruomenių inicijuotos vietos plėtros būdu skyrimo ir skaičiavimo metodiką, kurioje nustatytas paramos dydis Vietos plėtros strategijoms įgyvendinti.

Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupės Strategijai įgyvendinti numatyta skirti 1 910 tūkst. Eur.

Susitikimuose bus pristatomos galimos finansavimo kryptys, identifikuojami poreikiai ir tariamasi, kokie projektai reikalingiausi Jūsų gyvenamojoje vietovėje.

ARTIMIAUSIŲ SUSITIKIMŲ GRAFIKAS:

grafikas

Informacija apie susitikimus kitose seniūnijose ar su kitomis tikslinėmis grupėmis bus skelbiama papildomai.

Plačiau apie VVG veiklą, įgyvendintus ir įgyvendinamus projektus bei rengiamą naują vietos plėtros strategiją kviečiame skaityti www.zarasaivvg.lt. Savo pasiūlymus, pastebėjimus siųskite el.p. zarasuvvg@gmail.com

Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupės informacija

Projektas finansuojamas Europos žemės ūkio fondo kaimo plėtrai ir Lietuvos valstybės lėšomis pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 m. programos priemonės „Leader programa“ veiklos sritį ‚Parengiamoji parama“, sutarties Nr. 42PP-KU-22-1-03778-PR001.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite