ESU UŽ KILNIAS IDĖJAS

0
69
NijoleG

Esu savo valstybės ir Zarasų rajono patriotė, čia gyvenu ir noriu, kad šis neapsakomo grožio kraštas klestėtų. Rinkėjus noriu nuraminti –  esu tik už gražias, kilnias idėjas – už šviesulių išsaugojimą ir pagalbą  kiekvienam rajono gyventojui.

Esu reikli? Taip. Esu darboholikė – taip. Ir tuo džiaugiuosi. Mano reiklumo ir energijos linkėčiau visiems kandidatuojantiems į merus. Žmones vertinu pagal jų pareigingumą, atsakomybę ir gebėjimus – man nesvarbi jų tautybė, partija ar kilmė.

Artėjant  rinkimams į savivaldą, pasipylė oponentų komentarai apie mane, mano šeimą, „išnarstytas“ visas mūsų partijos sąrašas. Bandymas apšmeižti – lengviausias kelias į populizmą, tokių metodų griebiasi tik silpniausi. Nepamirškim, kad po rinkimų reikės ne tik susitikti – spausti vienas kitam ranką, žiūrėti į akis, bet ir gyventi, o svarbiausia – dirbti mūsų krašto labui.

Akcentuoju: kandidatuoju, nes turiu įkvėpimo ir jėgų, ryžto ir idėjų motyvuojant ir sutelkiant žmones bendram darbui mūsų rajono labui, kad net ir kartoms, kurios gyvens po mūsų, būtų kuo džiaugtis ir didžiuotis.

Dalyvavimą šiuose rinkimuose vertinu kaip svarbią patirtį ir tikrai suprantu, kiek daug reikės dirbti, tačiau jaučiu daugelio iš jūsų palaikymą ir pasitikėjimą, o tai mane motyvuoja ir stiprina. Dirbsiu dėl mūsų visų ir esu tikra, kad nenuvilsiu ir pateisinsiu lūkesčius.

Likus paskutinei savaitei iki rinkimų, visiems kandidatams linkiu susitelkti ir eiti į sąžiningą kovą. Sėkmės mums ir tegu laimi tas, kuris ieško ne asmenininės naudos, o tas, kuris pasiruošęs skirti daug net ir asmeninio laiko, kurio reikės, kad rajono problemos būtų sprendžiamos neatidėliojant.

nr11Su meile ir pagarba Nijolė Guobienė

Sąrašo Nr. 11

 

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/02/27/01.

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite