KAIP PUOSELĖTI MEILĘ SAU REIKLIOJE VISUOMENĖJE

0
73
344768627 758631559076180 4777559563052492114 n
Kviečiame dalyvauti ir registruotis dviejų dienų užsiėmimuose „Kaip puoselėti meilę sau reiklioje visuomenėje“.
Užsiėmimai suaugusiems savęs pažinimo, saviugdos temomis su Mindfulness & Mindful movement trenere Laura Pečeliūnienė.

Kas tai yra meilė sau? Visi numanome, kas yra meilė, bet ar mokame mylėti save? Jei sąžiningai atsakytume į šį klausimą asmeniškai patys sau, koks gi jis būtų? Šio atsakymo reikia tik mums patiems ir niekam daugiau. Kaip mylėti save? Mes esame skirtingi, bet meilės reikia mums visiems. Ne visada galime meilės gauti iš kitų žmonių tiek, kiek norėtumėm, todėl turime jos atrasti savyje ir suteikti jos sau tiek, kiek mums patiems reikia. Kaip puoselėti meilę sau reiklioje visuomenėje? Bandys padėti atsakyti Laura Pečeliūnienė.
 
Sėkmingai baigusi karjeros etapą vykdančiąją direktore gamybos įmonėje, pasirinko tradicinės rytų medicinos ir Mindfulness studijas užsienyje. Veda individualias ir grupines sesijas dėmesio sutelkimo, sąmoningumo lavinimo, energijos atstatymo ir mentaliniame lygmenyse. Taiko Dr. Jon Kabat-Zinn Mindfulness metodiką (the Mindfulness-Based Stress Reduction program) ir mentalines efektyvumo praktikas (Mind Efficiency Training). Sertifikuota koučingo trenerė, vaikų jogos mokytoja, Yin Aerial ir Aerial jogos mokytoja. Tarptautinį MBSR (Mindfulness Based Stress reduction Teacher) sertifikatą įgyjo Ispanijoje ir tarptautinį Mindful movement sertifikatą įgijo Portugalijoje. Tarptautinio verslo administravimo magistrą įgyjo SDA Bocconi (Italija,) Roskilde University Center (Danija) ir Kauno technologijos universitete.
 

✅Gegužės 12 d. (penktadienį) 16.00 val. ir gegužės 13 d. (šeštadienį) 10.00 val.
✅Zarasų švietimo pagalbos tarnyboje, Savanorių g. 1, Zarasai (2a., 206 auditorija).
 
‼️Seminaras yra nemokamas. Dalyvių skaičius ribotas. Registracija iki gegužės 10 d. el. paštu: svetlana.vilkauskiene@zarasai.lt.
 
Zarasų Visuomenės Sveikatos Biuras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite