JAUNIMO REIKALŲ AGENTŪRA KVIEČIA ZARASŲ RAJONO DARBDAVIUS PRISIJUNGTI PRIE PROJEKTO „PASIMATUOK PROFESIJĄ VASARĄ“

0
43
mid news zrs 371 294147148 2058050131068870 3093512484728386260 n

Jei esate darbdavys ir norite suteikti galimybę jaunuoliams (nuo 14 m. iki 21 m.), besimokantiems bendrojo ugdymo įstaigoje pagal pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas, išbandyti save darbo vietoje vasaros metu (10 darbo dienų ar 1 mėnesį), tuomet užpildykite darbdaviams skirtą anketą ir ne vėliau kaip per 7 darbo dienas elektroniniu paštu gausite informaciją apie dalyvavimo projekte tolimesnę eigą.

Jaunimo reikalų agentūra šalies savivaldybėms pagal rajone registruotų jaunuolių skaičių skiria kvotas įdarbinamiems jaunuoliams. Įgyvendinant projektą, 2023 m. Zarasų rajone numatoma įdarbinti 2 jaunuoliusdarbdaviui kompensuojant darbo užmokestį už faktiškai dirbtą laiką bei darbdavio socialinio draudimo įmokų išlaidas, neviršijančias 1 MMA (840 Eur), ir kitos susijusios darbo užmokesčio išlaidos (ligos pašalpa, kompensacija už nepanaudotas atostogas) patirtos ir apmokėtos.
 
Darbdavių registracija vyksta nuo 2023 m. vasario 1 d. iki birželio 1 d.
 
 
Darbdaviu gali tapti juridinis asmuo (savo pavadinimą turinti įmonė, įstaiga ar organizacija, kuri gali savo vardu įgyti ir turėti teises bei pareigas), neviršijantis bendros de minimis pagalbos sumos vienam pagalbos gavėjui (200 000 Eur) ribos per bet kurį trejų finansinių metų laikotarpį.
 
Jaunuolių įdarbinimo laikotarpis – nuo 2023 m. birželio 26 d. iki rugpjūčio 31 d.
 
Jaunuolių, norinčių dalyvauti projekte, registracija vyks nuo 2023 m. kovo 1 d. iki birželio 1 d.
 
Atitinkantys reikalavimus jaunuoliai bus kviečiami dalyvauti eilės tvarka pagal registracijos datą ir laiką. Jaunuoliai galėsi rinktis iš darbdavių pasiūlymų ir įsidarbinti vasaros metu, o darbdavys už įdarbintą jaunuolį.
 
 
Mes tikime, kad jaunoji karta – mūsų ateitis, o kiekvienas atrastas talentas – vertybė!
 
Detalesnę informaciją Jums suteiks projekto „Pasimatuok profesiją vasarą“ koordinatorė Jaunimo reikalų agentūros Nacionalinės jaunimo politikos skyriaus specialistė Laura Staneikienė, el.p. laura.staneikiene@jra.lt, tel. nr. 8 659 49662.
 
Projektas finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų finansuojamo projekto sutarties Nr. 09.4.1-ESFA-V-735-02-0001.
atsisiųsti
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite