VYRIŠKOS KELNĖS: KOKIOMIS SAVYBĖMIS PASIŽYMI VIENAS AR KITAS AUDINYS?

0
20
kelnes

Vyriškos kelnės šiandien sudaro kaip niekada didelį pasirinkimą. Ir jei dailiosios lyties atstovės itin didelį drabužių pasirinkimą yra linkusios vertinti ypač teigiamai, nes puikiai žino, kad tikrai suras tai, ko ieško, tai stipriosios lyties atstovai yra linkę laikytis šiek tiek kitokios nuomonės: dažnas pripažįsta, kad esant itin dideliam pasirinkimui, kartais būna tiesiog sunku suprasti, kam teikti pirmenybę ir kokios kelnės vyras geriausiai pateisintų lūkesčius.

Belieka tik pastebėti, kad apsispręsti bus kur kas lengviau, jei prisiminsite, kad kelnės šiandien siuvamos iš itin įvairių audinių, o kiekvienas iš jų pasižymi vis kitomis savybėmis. Taigi, susipažinus su savybėmis, bus kur kas paprasčiau įvertinti, ar iš konkretaus audinio pasiūtas drabužis galėtų puikiai pateisinti jūsų lūkesčius.

Medvilnė

Medvilninė yra vienas populiariausių pasirinkimų, kai siuvamos kelnės vyrams, ir tikrai nesunku suprasti, kodėl. Šis audinys turi daug puikių, itin teigiamai vertinamų savybių. Visų pirma, medvilnės yra lengva bei leidžia odai kvėpuoti, dar daugiau – maloniai prie jos priglunda. Dar daugiau, medvilninės kelnės puikiai tinka dėvėti įvairias metų laikais, taip pat puikiai tiks ir įvairiomis progomis: tiek kasdienai, tiek laisvalaikiui, tiek pasipuošti. Na, ir, žinoma, taip pat negalima nepamiršti ar kelių puikių savybių: iš medvinės pagamintas kelnes prižiūrėti yra labai paprasta, jos tarnauja ilgai, išlaikydamos puikią pirminę išvaizdą.

Linas

Lininės kelnės gali tapti idealiu pasirinkimu karštą vasaros dieną. Plonas, lengvas, odai draugiškas audinys neapsunkina jos ir leidžia kvėpuoti. Dar daugiau, pats metas paneigti mitą, neva iš lininės medžiagos pasiūtos kelnės neatrodo prabangiai ar nepuošniai. Nieko panašaus, lininės kelnes nesunkiai priderinsite kurdami bet kokį įvaizdį, net ir itin ištaigingą. Ir nors iš lino pasiūtos kelnės reikalaus šiek tiek daugiau priežiūros, nei, pavyzdžiui, lininės, viską atpirks jų teikiamas komfortas bei puiki išvaizda.

Oda

Odinės vyriškos kelnės yra bene vienas geriausių pasirinkimų, kai norisi susikurti nekasdienį, išskirtinį įvaizdį. Belieka tik pridurti, kad nors odinės kelnės vyrams, dažniausiai kainuoja šiek tiek brangiau, nei tarkime, pasiūtos iš medvilnės ar džinsinio audinio, ir tarnauja labai ilgai.

Džinsinis audinys

Na, ir, žinoma, negalima pamiršti ir visų pamėgto, itin populiaraus džinsinio audinio, kuris taip pat turi daug patrauklių savybių. Iš jo pasiūtos kelnės vyrams puikiai tinka dėvėti bet kokiu metų laiku, jas paprasta prižiūrėti, tarnauja ilgai bei patikimai, na, ir, žinoma, svarbu pabrėžti, kad džinsai puikiai tinka itin įvairiems – kasdieniams, darbo, laisvalaikio ar net šventinimas įvaizdžiams kurti.

Taigi, jau įvardijome, kokios savybėmis pasižymi tam tikri audiniai ir belieka tik pridurti, kad šios žinios gerokai palengvins sprendimų priėmimą pirkimo metu: štai, pavyzdžiui, jei norisi kažko prabangaus bei elegantiško, kas puikia tiktų dėvėti net ir itin karštą vasaros dieną, puikiai tiks iš lininio audinio pasiūtos Rūbai plius vyriškos kelnės. Na, o, jei reikalingos kelnėms vyrams, kurias prižiūrėti būtų paprasta, tarnautų ilgai bei patikimai, o taip pat – tiktų kuriant įvairius įvaizdžius bei tiktų dėvėti skirtingais metų laikais, tai pirmenybę vertėtų teikti medvilninėmis arba iš džinsinio audinio pasiūtos kelnėms. Kita vertus, nereikia pamiršti, kad bene pats geriausias pasirinkimas – įsigyti bent po keletą iš pačių įvairiausių audinių pasiūtų kelnių, kad kiekvieną dieną, įvertindami aplinkybes bei poreikius, rastumėte sau tinkamiausią variantą. Na, ir, žinoma, tikrai neverta apsiriboti vos keliomis spalvomis – kuo jų daugiau, tuo daugiau ir nuotaikingų įvaizdžių.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite